Μαθήματα από το Hollywood για να μην είσαι άχρηστος στη δουλειά σου

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Παρακολουθώντας μια ταινία, και ειδικά αυτές που ανήκουν στις κατηγορίες δράσης, απαιτούμε ο κεντρικός μας ήρωας να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Θάρρος, εξυπνάδα, coolness, γοητεία και στυλ. Μια αρετή που συνήθως δεν έχει ξέρεις ποια είναι; Ο επαγγελματισμός. Και οι παρακάτω τύποι το επιβεβαιώνουν.

Owen Grady – Jurassic World

Σχεδόν όλο το Jurassic World είναι ένα λάθος για το οποίο ευθύνεται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Chris Pratt. Δεν ακολουθεί κανένα απολύτως πρωτόκολλο και αρκετοί γίνονται μεζεδάκια για τον Τ-Rex. Eδώ που τα λέμε όμως, όλο αυτό το πάρκο έμοιαζε σαν μια «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί: Τα λάμα στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου καλύτερα φυλάσσονται.

Nick Fury – Marvel Cinematic Universe

Μαθήματα από το Hollywood για να μην είσαι άχρηστος στη δουλειά σου

Υποτίθεται πως μιλάμε για τον καλύτερο υπερκατάσκοπο του πλανήτη. Έναν άνθρωπο που (θα έπρεπε να) βρίσκεται ένα ή αρκετά βήματα μπροστά από κάθε πιθανό αντίπαλο. Αντιθέτως, τον έχουμε δει να τα θαλασσώνει. Πολλές φορές.

Albus Dumbledore – Harry Potter

Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι έχουν δυο βασικές υποχρεώσεις: Να επιμορφώνουν τους μαθητές τους και να τους παρέχουν ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον. Δυστυχώς για τα παιδιά του Hogwartsπαρακολουθούσαν το μάθημα του Albus Dumbledore. Για να μην αναφέρουμε το Triwizard Tournament.

Harley Quinn – Suicide Squad

Πριν γίνει Harley Quinn, η Harleen Quinzel ήταν ψυχίατρος. Χρειάζονται αρκετά χρόνια για να εκπαιδευτείς και να γίνεις τέτοιος. Μια στιγμή όμως αρκεί για να ερωτευτείς ασθενή σου, ειδικά όταν μιλάμε για έναν ψυχοπαθή όπως ο Joker. Κρίμα βρε Margot μου, πίστευα ότι έχεις καλύτερο γούστο.

June Moone/ Enchantress – Suicide Squad

Κάτι πάει κατά διαόλου με τις γυναίκες επαγγελματίες στο Suicide Squad (εξαιρείται η Viola Davis/ Αmanda Waller). Αρχαιολόγος δεν είμαι αλλά κάτι έχω μάθει από τον Indiana Jones. Ξέρεις τι Cara Delevingne μου; Να μην αγγίζω -πολύ περισσότερο να καταστρέφω- περίεργα αντικείμενα που βρίσκω σε τρομακτικές σπηλιές, στο βάθος μιας ζούγκλας.

Yoda – Star Wars

To απογοητευτικό με το δάσκαλο Yoda σε κάθε Star Wars είναι ότι βλέπει την καταστροφή να έρχεται και σχεδόν ποτέ δεν κάνει κάτι για να την αποτρέψει. Δε θέλει να εκπαιδεύσει τον Anakin αλλά κάθεται και τον βλέπει καθώς κατρακυλά στη σκοτεινή πλευρά. Έχει σχεδόν νικήσει τον Palpatine και στη συνέχεια φεύγει. Και πολλά ακόμη. Πώς να μην αφανιστούν οι Jedi μετά;

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com