Πώς θα βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι, μα όλοι, αγαπούν το χρήμα. Ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς και όπως λένε και στο χωριό μου «Money makes the world go round». Είτε πρόκειται ακόμη και για part time ή freelance δουλειές, το θέμα είναι ότι το να βλέπεις τον αριθμό του τραπεζικού σου λογαριασμού να αυξάνεται κάθε μήνα, είναι κάτι που σίγουρα σε χαροποιεί. Οι πιο πολλοί έχουν την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, αλλά τι θα έλεγες αν μπορούσες να «κόψεις» χρήμα, μέσα από το ένα πράγμα που χρησιμοποιείς περισσότερο από κάθε άλλο μέσα στην ημέρα σου: το ίντερνετ. Δε λέω πως θα γίνεις πλούσιος, αλλά κάποια λεφτάκια θα τα βγάλεις, και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενες. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το καταφέρεις αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς.

Πάρε μέρος σε επί πληρωμή έρευνες

Σου αρέσει να συμπληρώνεις ερωτηματολόγια; Τότε μάθε πως δεν είναι λίγες οι εταιρείες που διεξάγουν online έρευνες σχετικά με προϊόντα ή καταναλωτικές συνήθειες, και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό. Μπορεί να μην πρόκειται για τρελά λεφτά, αλλά γιατί όχι; Ένα από τα sites που μπορείς να το κάνεις είναι το CashbackResearch.com.

Δημιούργησε ένα blog

Αν είσαι από τους τύπους που γράφουν, αλλά όχι επαγγελματικά – δηλαδή διατηρείς ένα blog κυρίως για σένα, μάντεψε: Μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα μέσω διαφημίσεων της Google. Όσο πιο δημοφιλείς είναι οι απόψεις σου μάλιστα (μετέφρασέ το σε όσα περισσότερα κλικ πάρεις τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάλεις).

Πούλα πράγματα που πλέον δε χρειάζεσαι

Η τρομερά γρήγορη ανάπτυξη και επιτυχία του eBay έχει δραστηριοποιήσει πολλές ακόμη εταιρείες σε διαδικτυακές δημοπρασίες ή αγορές. Είτε θέλεις να αδειάσεις τη ντουλάπα σου ή το παιδικό σου δωμάτιο, μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα σε ιστότοπους όπως το Amazon.com ή το Etsy.com.

Εργάσου στο Amazon Mechanical Turk

Το Amazon Mechanical Turk είναι αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακή αγορά (Crowdsourcing) και στην οποία κάποια εταιρεία ή ιδιώτης μπορεί να κάνει αίτηση, με σκοπό να βρει κάποιον που θα συντονίσει ή θα εκτελέσει εργασίες για λογαριασμό τους, που μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατόν να γίνουν από υπολογιστές. Δηλαδή μπορείς να αποκομίσεις κάποιο χρηματικό όφελος επιλέγοντας την καλύτερη φωτογραφία για μια βιτρίνα ή περιγράφοντας προϊόντα ή αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες σε CD μουσικής. Η χρηματική πληρωμή έχει καθοριστεί από τον αιτούντα εξαρχής.

Έχεις ιδέα τι είναι το Craigslist;

Το craigslist είναι μια σελίδα που όποιος θέλει βάζει αγγελίες με πράγματα που πουλάει, δίνει μια τιμή, αλλά έχει και στοιχεία επικοινωνίας, για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι τόσο δημοφιλές (ακόμη) αλλά έχεις τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε αυτό καθώς περιλαμβάνει και την Αθήνα, αλλά και τα πιο διάσημα μέρη της χώρας.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com