Τι κάνουν το καλοκαίρι οι πραγματικά επιτυχημένοι άνθρωποι

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Αν σου πει κάποιος τέτοιες μέρες και με αυτή την τρελή ζέστη ότι δεν σκέφτεται διακοπές και ατελείωτο άραγμα σε μια παραλία, σιγά μην τον πιστέψεις. Ο Ιούλιος έφτασε, οι μέρες για να αποχαιρετήσεις για λίγο την πόλη πλησιάζουν, η δουλειά δεν είναι και πολύ μέσα στο κεφάλι σου. Το ελληνικό καλοκαίρι σε περιμένει.

Άλλα είναι όντως έτσι τα πράγματα; Μήπως όλα αυτά είναι μια καλή δικαιολογία για να αφήσεις στην άκρη αυτά που έλεγες ότι θες να πετύχεις και να τα αναβάλεις ξανά; Όποιον επιτυχημένο άνθρωπο κι αν ρωτήσεις το πιθανότερο είναι να σου πει ότι το καλοκαίρι δεν διαφέρει σε τίποτα -εκτός από τη θερμοκρασία- και πως είναι μια ιδανική περίοδος για να προχωρήσεις με τους στόχους σου. Ο δρόμος προς την επιτυχία κάθε άλλο παρά στρωμένος με άμμο και βοτσαλάκια δεν είναι, οπότε έλα μαζί μας για να δούμε πώς περνάνε λοιπόν τα καλοκαίρια τους οι επιτυχημένοι άνθρωποι και τι το διαφορετικό κάνουν απ’ όλους τους άλλους.

Γίνονται αφεντικά του εαυτού τους, με τα δικά τους χρονοδιαγράμματα

Την ώρα που ο κόσμος γύρω τους συζητάει για τα σχέδια των διακοπών, ποτάρες και όλα τα φοβερά που θα κάνουν μια μέρα, εκείνοι που ξέρουν τι θα πει να είσαι επιτυχημένος στρώνονται στη δουλειά. Σηκώνονται νωρίς το πρωί, σημειώνουν τι θέλουν να κάνουν, τηρούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν θέσει και δεν αφήνουν τίποτα να τους βγάλει από τον στόχο τους.

Δεν φοβούνται να χάσουν τη βολή τους

Ξέρουν καλά ότι το να βγουν από το comfort zone τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Είναι όμως εκείνο που χρειάζονται για να τους πάει ένα βήμα παρακάτω στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον στόχο που έχουν θέσει. Θα σηκωθούν λοιπόν από την καρέκλα και θα πάνε για τρέξιμο, αν σκοπός τους είναι να αδυνατίσουν για παράδειγμα. Αν πάλι είναι μια καλύτερη θέση εργασίας, θα κάνουν τα πάντα για να την κερδίσουν.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com