Τα πιο απίθανα «δώρα» των μεγαλύτερων εταιρειών στους εργαζομένους τους

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Λίγα είναι τα πράγματα που μπορούν να σε αγχώσουν όσο η καθημερινή πάλη για το μεροκάματο, ειδικότερα δε στους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε. Πρόκειται για έναν αγώνα δίχως τελειωμό, για μια μάχη που μπορεί να βγάλει νοκ άουτ ακόμη και τους πιο «ψημένους» στον επαγγελματικό στίβο.

Από την άλλη, βέβαια, το πόσο υποφερτή είναι η επαγγελματική καθημερινότητα του καθενός μας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από μια σειρά παραγόντων, όπως για παράδειγμα οι σχέσεις με τους υπόλοιπους «σκλάβους στη γαλέρα» (βλέπε: συναδέλφους), το περιβάλλον εργασίας και το πόσο πολύ φαίνεται να σε «υπολογίζει» ο εκάστοτε εργοδότης ως επαγγελματία και, κυρίως, ως άνθρωπο.
Αυτό το τελευταίο κράτα το. Βλέπεις, κάπου εκεί έξω υπάρχουν εργοδότες που εκτός από μισθό, ασφάλιση και ένσημα, προσφέρουν και μια σειρά από εξτρά παροχές στους εργαζομένους τους, θέλοντας ενδεχομένως να τους δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο αλλά και να κάνουν τη ζωή τους λιγάκι καλύτερη.

Ιδού επτά πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Linkedin: Μαθήματα πολεμικών τεχνών

Το πιο “pro” Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέρει ακόμη στους εργαζομένους του δωρεάν μαθήματα Thai Boxing και Brazilian Jiu-Jitsu, τα οποία πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Google: Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου και αλλαγή λαδιών

Εκτός από ένα απίστευτα γραφεία και υψηλούς μισθούς, οι υπάλληλοι της κορυφαίας, ίσως, εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο σήμερα σήμερα απολαμβάνουν ακόμη την παροχή του δωρεάν πλυσίματος και αλλαγής λαδιών για τα αυτοκίνητά τους.

Airbnb: Μετρητά για ταξίδια

Η εταιρεία που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που κάνουμε διακοπές δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει ένα ανάλογο «εξτραδάκι» στους εργαζομένους της: κάθε υπάλληλος της Airbnb λοιπόν λαμβάνει ετησίως ως μπόνους 2000 δολάρια (κάτι λιγότερο από 1800 ευρώ) για να ταξιδέψει όπου θέλει στον κόσμο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com