ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – 1 Δωρεάν Συμμετοχή στο Σεμινάριο Έξυπνου Marketing

    Από: Startup Team

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η συμμετοχή είναι μια προσφορά της εταιρείας Α bit of greece για τους αναγνώστες του Startup.gr. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥ MARKETING ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • – Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ
  • -O νικητής θα μας στείλει 1 φωτό από την ημέρα διαξαγωγής του Σεμιναρίου από τα γραφεία της εταιρείας που διοργανώνει το Σεμινάριο
  • -Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται 2 Ιουνίου 2013 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 3 Ιουνίου.
  • -Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας μας
  • -Ο νικητής ή νικήτρια θα αποφασιστεί μέσω του random.org
  • – Στην περίπτωση που ο νικητής δεν καταφέρει να πάει στο σεμινάριο στις 5 Ιουνίου 2013 τότε ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα Δωρεάν συμμετοχής του.
  • – Στην περίπτωση που δεν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε ενημερώσεις τα στοιχεία σας θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ από τη βάση δεδομένων μας 1 μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού
  • -Οι όροι του Διαγωνισμού ενδέχεται να αλλάξουν αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο

Λίγα Λόγια για το Σεμινάριο

Νέες ιδέες, οργανωμένες, με κατεύθυνση και “έξυπνες” χαμηλού κόστους ενέργειες είναι η λύση στη κρίση. Σε μία εποχή έντονων αλλάγών οι επιχειρήσεις πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να αλλάξουν τον τρόπο του “παιχνιδιού”. Χρειάζονται ένα οργανωμένο πλαίσιο και το Marketing είναι το σωστό εργαλείο. Σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε αποτελεσματικότερα την επόμενη κίνηση σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στη χρήση των εργαλείων του έξυπνου Marketing για να  αντιμετωπίσουν με επιτυχία την αγορά της κρίσης.

Το έξυπνο Marketing μπορεί να πουλήσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονου ανταγωνισμού. Μαθαίνοντας τα βασικά εργαλεία δράσης και οργάνωσης μπορείτε να εξασφαλίσετε την ανάπτυξη.

Το σεμινάριο Έξυπνου Marketing έχει σαν στόχο να σας δώσει πρακτικές λύσεις, τεχνικές και δεξιότητες που θα σας κάνουν περισσότερο αποτελεσματικούς και ανταγωνιστικούς.

Πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο Δαιγωνισμό. Αν δε λάβετε e-mail εντός 5 λεπτών ελέγξτε τα SPAM!

A bit of Greece

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - 1 Δωρεάν Συμμετοχή στο Σεμινάριο Έξυπνου Marketing

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ την εταιρεία abitofgreece.gr/ για τη ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή που προσφέρει για να διεξαχθεί ο Διαγωνισμός μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ A BIT OF GREECE

Η αποστολή μας είναι η δημιουργία ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών που να προσθέτουν αξία στους πελάτες μας και στους πελάτες των πελατών μας.

Θέλουμε να είμαστε ο συνεργάτης σας σε θέματα Marketing και Εξαγωγών, να δουλεύουμε μαζί και να σας προσφέρουμε λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις δυνατότητές σας με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεών σας εντός και εκτός Ελλάδας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥ MARKETING ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ