Νέα θέση εργασίας στη Media Markt για το κατάστημα της Λάρισας

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

άν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε το βιογραφικό σου!

Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με 12 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

Νέες θέσεις εργασίας

Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αποθήκης (πλήρους ή/και μερικής απασχόλησης) για το κατάστημα της Λάρισας

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:

  • Εργάζεστε στο Τμήμα της Αποθήκης του καταστήματός μας
  • Οργανώνετε τις καθημερινές παραδόσεις και την επικοινωνία με τους πελάτες μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση του προϊόντος
  • Βρίσκεστε σε συνεχή επικοινωνία με τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απολυτήριο Λυκείου (επιπλέον σπουδές θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν)
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Καλή γνώση Αγγλικών

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt Ελλάς, !

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr