Moving Forward – powered by AIESEC

    Από: Startup Team

Eίσαι φοιτητής; Ψάχνεις για ευκαιρίες κατά την διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων ή και μετά; Θέλεις να μάθεις για νέες τάσεις και ευκαιρίες στην επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση; Θέλεις να μάθεις πως μπορείς να διαμορφώσεις την καριέρα σου; H AIESEC Eλλάδος διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Moving forward.

Πρόκειται για μια ημερίδα που θα γίνει στις 31 Μαίου 2013, στο ODEON Opera(Ακαδημίας 57) στην Αθήνα(10:00-17:00) και αποσκοπεί να γίνει μια πλατφόρμα για νέους για να τους φέρει σε επαφή με επιτυχημένους ανθρώπους του χώρου και διάφορους οργανισμούς, ώστε οι νέοι να μάθουν για όλα τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε κοντά μας για να μας μιλήσουν για την ιστορία της επιτυχημένης πορείας τους, στην τομέα της καριέρας τον Αλμπέρτο Μπουρλά (Prepaid Segment Senior Manager της Vodafone Greece), στην επιχειρηματικότητα την Ρεβέκκα Πιτσίκα (CEO του People for Business), στην εκπαίδευση την Βασιλική Μπλέσιου (Γενική Διευθύντρια του Παιχνιδαγωγείου) και για τα μυστικά επιτυχίας όλων των παραπάνω τον Παπαντριανταφύλλου Γιώργο (Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ’ Σύμβουλο Επικοινωνίας Kiss A.E & Kiss Fm, Συγγραφέα, Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων).

Θα πραγματοποιηθούν workshops από την PwC με θεματική «Leaders are those who empower othersecome one yourself, από το ALBA με θέμα «Six Steps to Simplify your Job Search» και παρουσίαση από την Kariera.gr με τίτλο «Καριέρα και generation Y».

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ένα πάνελ με τίτλο «Μετά το Πανεπιστήμιο…τι;», όπου ομιλητές θα παρουσιάσουν ευκαιρίες απο διάφορους τομείς και θα δώσουν ακόμα παραπάνω απαντήσεις στο κοινό για αυτές. Συμμετέχουν Βασίλης Ράλλης (Πρόεδρος του Hellenic Alumni Association του Manchester Business School), Δημήτρης Κοκκινάκης(Co-founder του ΤΗΕ HUB Athens), Γιώργος Νικολετάκης (Συνεργάτης στην OneMethod), Νίκη Μπίγγου (Ψυχολόγος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Edujob).

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν φορείς και οργανισμοί (όπως Μοdelez,ΤhinkBiz, ESN, Volunteer for Greece κ.α.)όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με:

• Εργασία και πρακτική άσκηση

• Συμμετοχή σε οργανισμούς και ομάδες

• Σπουδές

• Επιχειρηματικές δράσεις

• Προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Θα ακολουθήσει πάρτυ στο BIOS, στην Πειραιώς 84, Γκάζι από τις 19:30 και μετά.

Βρείτε την agenda και τις εκπλήξεις της εκδήλωσης, και κάντε την αίτηση σας στο moving-forward.gr