Πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να πεις ούτε μια λέξη

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε τη συμπάθεια των συναδέλφων σας.

Το να γίνεις πιο συμπαθής είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζεις.

Υπάρχουν πολλές έρευνες για τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που καθιστούν τους ανθρώπους αρεστούς – που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λένε.

Παρακάτω μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να κάνετε φίλους και να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, όλα χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη:

Μιλήστε πιο έντονα

Δεν έχει σημασία τι λέτε, αλλά πώς το λέτε. Ένα έγγραφο του 2014, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLoS ONE, διαπίστωσε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που μιλούν σε υψηλότερο τόνο, θεωρούνται πιο ευχάριστοι και αξιόπιστοι.

Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας

Μια μικρή μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Εφημερίδα της Προσωπικότητας το 2011, διαπίστωσε ότι οι εξωστρεφείς και οι εγωκεντρικοί άνθρωποι – πραγματικά – θεωρούνται πιο συναρπαστικοί. Οι ερευνητές, μάλιστα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τόσο οι εξωστρεφείς όσο και τα εγωκεντρικά άτομα «έχουν μια πιο μοντέρνα εμφάνιση».

Δείξτε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ενέργεια

Πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να πεις ούτε μια λέξη

Στην ίδια μελέτη που αναφέρθηκε παραπάνω διαπιστώθηκε ότι η συμπάθεια εξαρτάται επίσης από την ταχύτητα και την ενέργεια των κινήσεων του σώματος των ανθρώπων και την αυτοπεποίθηση των κινήσεων του σώματός τους.

Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο με τα άτομα που συμπαθείτε

Οι άνθρωποι τείνουν να προτιμούν με όσους είναι πιο εξοικειωμένοι. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ όσο πιο συχνά βλέπετε κάποιον τόσο πιο εύκολα θα τον συμπαθήσετε.

Χαμογελάστε

Πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να πεις ούτε μια λέξη

Διάφορες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν συναντάς κάποιον για πρώτη φορά και χαμογελάς βοηθάει στο να σε θυμάται ο ίδιος αργότερα.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com