Το ΙΝΑΝΕΠ αναπτύσσει ακόμη μια καινοτόμα επιχειρηματική μεθοδολογία

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Στη σημερινή εποχή με τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, η ανάγκη να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Πολλοί εν δυνάμει νέοι επιχειρηματίες μη κατέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ακόμη και αν έχουν μια επιχειρηματική ιδέα, δεν είναι σε θέση να την υλοποιήσουν. Επίσης, πολλές φορές μερικοί από αυτούς πιστεύουν ότι έχουν βρει μια επιχειρηματική ιδέα που στην πραγματικότητα δεν είναι βιώσιμη.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω και πάντα αφοσιωμένο στην προώθηση της επιχειρηματικής κουλτούρας και σκέψης, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, συμμετέχει ως εταίρος στο έργο Erasmus+ με τίτλο «3QM – The Three Question Model Of Developing Social Entreprenuers». Το έργο αυτό έχει ως στόχο την ανάπτυξη μιας καινοτόμου μεθοδολογίας την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκπαιδευτές ενηλίκων και μέσω πρακτικών μεθοδολογιών, ενεργειών coaching και mentoring να  βοηθήσουν νέους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων ώστε να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.

Ότι υλικό ή μεθοδολογία αναπτυχθεί στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος θα ενσωματωθεί σε μια ενιαία πλατφόρμα η οποία θα είναι σύντομα προσβάσιμη από τον καθέναν. Ο τρόπος ανάπτυξης της πλατφόρμας αυτής καθώς και τα επόμενα βήματα του έργου συζητήθηκαν εκτενώς στην πρώτη διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου που έλαβε χώρα στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2017. Για να μάθετε περισσότερα για το έργο και τα αποτελέσματά του, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του ΙΝΑΝΕΠ (www.ied.eu) και στα social media.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr