Appliversity και LocArt οι μεγάλοι νικητές του φετινού STARTup Live Athens

    Από: Startup Team

Πηγή: www.bankwars.gr

Με νικητές την ομάδα Appliversity  έριξε αυλαία χθες το φετινό STARTup Live Athens με θέμα την βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Το STARTup Live Athens, που έλαβε χώρα στο Alba Business Graduate School at the American College of Greece, αποτελεί ένα τριήμερο «εργαστήρι» επιχειρηματικότητας, όπου άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο συναντώνται και αναπτύσσουν μια εν δυνάμει επιχειρηματική ιδέα κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Φέτος τις  εντυπώσεις έκλεψε η ιδέα δημιουργίας ενός marketplace που θα φέρνει «κοντά» υποψήφιους φοιτητές μεταπτυχιακών ή διδακτορικών προγραμμάτων που αναζητούν πλείστες πληροφορίες για την επιτυχή εισαγωγή τους με παλαιότερους σπουδαστές που θα λειτουργούν ως σύμβουλοι για τους πρώτους. Οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι θα διατηρούν στην πλατφόρμα το διαδικτυακό τους προφίλ, τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν και την τιμή για κάθε υπηρεσία που προσφέρουν. Η ομάδα του Appliversity θα λαμβάνει ένα μικρό ποσοστό της τάξεως του 5% θεωρώντας ως πλεονέκτημα τις πολύ χαμηλότερες τιμές που θα λαμβάνουν οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι σε σχέση με τις επικρατούσες στην αγορά τιμές των επίσημων σχετικών συμβούλων και γραφείων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ