Συμβουλές ζωής από κορυφαίους startuppers του σήμερα

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση της μεγάλης ιδέας που θα σου αποφέρει χρήμα και δόξα, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Δεν λέμε πως απαραίτητα θα πετύχεις αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να πατήσεις κάπου, όπως ακριβώς έκαναν και οι παρακάτω τύποι. Και πέτυχαν.

Zήτα συμβουλές

«Εύχομαι να είχα ζητήσει περισσότερες συμβουλές και να είχα αναζητήσει κάποιον μέντορα νωρίτερα. Και δεν μιλάω μόνο για άτομα που βρίσκονται σε παρόμοιο χώρο αλλά και κάποιους που θα ήθελαν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στις νεότερες γενιές δίχως να διατηρούν την προσδοκία ανταπόδοσης. Δεν γνώριζα καν πώς θα πλησιάσω αυτούς τους ανθρώπους ή ακόμη και το τι θα τους ρωτήσω. Αν ξεκινούσα τώρα, το πρώτο πράγμα που θα ρωτούσα θα ήταν σίγουρα το τι πρέπει να κάνω για να γίνω καλύτερος». Ο Chip Wilson είναι ο ιδρυτής του lululemon, ενός e-shop με ρούχα αποκλειστικά για yoga για άντρες και γυναίκες, που δημιουργήθηκε ακριβώς πριν σκάσει το trend της μοντέρνας yoga. Πολλοί κάνουν λόγο για την πλέον σύγχρονη εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων.

Επένδυσε σε προσωπικό

«Πολλές φορές ήθελα να ήξερα από πριν πώς και πού θα βρω εκείνους τους σπουδαίους ανθρώπους για να ξεκινήσω μια δουλειά μαζί τους. Αυτό που θα χρειαζόμουν είναι ένα little black book με όλα εκείνα τα ονόματα των σπουδαίων παικτών της αγοράς. Έχω συνειδητοποιήσει πλέον πως αυτό είναι κάτι που διακρίνεις με το πέρασμα των χρόνων» υποστηρίζει ο Jack Tang. Πρόκειται για τον συνιδρυτή του Urban Massage, μιας υπηρεσίας massage on-demand για smartphones, PC και tablets, που αποτελεί μεγάλο hit στην Αγγλία.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com