Τα πράγματα που παρατηρεί ο προϊστάμενός σου την ώρα που δουλεύεις

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Ανεξαρτήτως από το πόσο χαλαρό ή αυστηρό είναι το περιβάλλον στο οποίο εργάζεσαι και πόσο ευέλικτος ο προϊστάμενός σου, υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές συμπεριφορές που θα τις παρατηρεί πάντοτε. Η ποιότητα της δουλειάς σου είναι σίγουρα ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες που συμβάλουν στην αξιολόγηση σου.

Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες που παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Για παράδειγμα, το πόσο ταιριάζεις στην κουλτούρα της εταιρείας ή του γραφείου στο οποίο δουλεύεις, το πώς επιτυγχάνεις τους εργασιακούς σου στόχους, ή το πόσο καλά συνεργάζεσαι με τους συναδέλφους σου.

Άσχετα λοιπόν από τον κλάδο στον οποίο δουλεύεις, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που κάθε φορά πρέπει να προσέχεις και τα οποία έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα και την εργατικότητα σου. Τι παρατηρεί, λοιπόν, ένα αφεντικό;

Την ώρα που φτάνεις στο γραφείο

Μία δουλειά απαιτεί τυπικότητα στο ωράριο. Ακόμα και αν το αφεντικό σου είναι χαλαρό πάντα θα παρατηρεί την ώρα που φτάνεις το πρωί. Σε περίπτωση που αργήσεις ή θέλεις να πάρεις άδεια είναι σημαντικό να φροντίζεις να ενημερώνεις όσο πιο έγκαιρα μπορείς.

Αν φεύγεις νωρίς ή αργά

Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το τέλος της ημέρας. Για παράδειγμα αν αργήσεις να φτάσεις το πρωί τότε είναι πιθανό να φύγεις πιο αργά από την συνηθισμένη ώρα. Παρόλα αυτά εάν αργήσεις στη δουλειά σου και ταυτόχρονα φύγεις νωρίς τότε αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Η συνέχεια στο Madame Figaro.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com