Οι λόγοι για τους οποίους μάλλον δεν παίρνεις προαγωγή

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας σου έχεις φτάσει ένα βήμα πριν την πολυπόθητη προαγωγή; Συχνά έχουμε την εντύπωση πως διαθέτουμε όλα τα προσόντα και την εμπειρία για να εξελιχτούμε στον τομέα μας και να δώσουμε κάτι παραπάνω στην δουλειά μας, αλλά την τελευταία στιγμή αυτή η ευκαιρία δίνεται σε κάποιον άλλον. Τι είναι αυτό που θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα για πετύχεις τον στόχο σου;

Αρχικά, μια στιγμή σαν και αυτή μόνο ένα πράγμα μπορείς να κάνεις και δεν είναι άλλο από το να το ξεπεράσεις. Ακόμα και αν φαίνεται δύσκολο, μπορείς πάντα να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να σκεφτείς με καθαρό μυαλό τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω.

Αρνείσαι να βοηθήσεις την ομάδα σου

Ο εγωισμός δεν χωράει στον εργασιακό χώρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Υποστηρίζοντας τους συναδέλφους σου όποτε χρειαστούν την βοήθειά σου, θα σε βοηθήσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και το να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω την καριέρα σου.

Συμπεριφέρεσαι σαν φίλος

Ακόμα και αν είσαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις, η ανωριμότητα μπορεί να σε εμποδίσει από το να γίνεις ένας καλός ηγέτης. Πρωτίστως, οι ηγέτες πρέπει να ενθαρρύνουν τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να συμπεριφέρονται κατάλληλα, αποφεύγοντας να φτάνουν σε πολύ προσωπικό επίπεδο.

Η συνέχεια στο Madame Figaro.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com