Πρωτοποριακή έρευνα από τη SARGIA Partners: Your VISION Quest

    Από: Startup Team

Με αφορμή το 2ο Σεμινάριο Ηγεσίας, στο οποίο θα είναι ομιλητής ο παγκοσμίου φήμης «δάσκαλος» των Master Coaches- Hendre Coetzee, η SARGIA Partners, σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών Alternative Research Solutions, διεξάγουν μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα έρευνα με θέμα «Your VISION Quest».

Η έρευνα διενεργείται με στόχο την ανίχνευση της σημασίας και των χαρακτηριστικών ενός προσωπικού και εταιρικού οράματος στη σημερινή εποχή.

Το ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπληρώνεται online έχει αποσταλεί σε διευρυμένη λίστα στελεχών επιχειρήσεων σε διάφορα επίπεδα διοίκησης, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικούς τομείς οικονομικής δραστηριότητας, με στόχο να εξαχθούν ορθότερα και πληρέστερα συμπεράσματα.

Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην έρευνα, το online ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοιχτό στο site των Leadership Seminars: Leadership Seminars – Your Vision Quest Survey έως και τις 20 Ιουλίου και η συμπλήρωσή του απαιτεί συνολικά 10 λεπτά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο 2ο Σεμινάριο Ηγεσίας της SARGIA Partners, στις 24 Οκτωβρίου, με θέμα:

Your VISION QUEST: see the change you want to be in the world – Now!

Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη με θετική στάση ζωής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξελιχθούν ως ηγέτες και να διεκδικήσουν προσωπική και επαγγελματική  ευημερία.

Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop διάρκειας 8 ωρών μέσα από το οποίο ο Hendre Coetzee θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη του προσωπικού τους «χάρτη» στο σχεδιασμό του οράματός τους και στην επίτευξη των στόχων τους. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν μια τεκμηριωμένη μέθοδο, με βάση τις νεύρο-επιστήμες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τη διαύγειά τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται και να σχεδιάσουν ένα πλάνο που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στο προσωπικό τους ταξίδι – τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.