Πώς να είσαι αποδοτικός το καλοκαίρι στην εργασία σου

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Σημαντικές συμβουλές που θα σας δώσουν ενέργεια στην εργασία σας ακόμα και το καλοκαίρι.

Χριστίνα Ζάχου

Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να χαλαρώνουμε λίγο από το απαιτητικό πρόγραμμα μας, ωστόσο δεν ξέρω αν είναι πάντα θετικό. Χρειάζεται να είμαστε πιο χαλαροί χωρίς όμως να βγαίνουμε από το πρόγραμμα. Γιατί κακά τα ψέματα το πρόγραμμα μας βοηθάει, σωστά;

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι ξεμυαλιζόμαστε λίγο περισσότερο, θέλουμε να φύγουμε γρηγορότερα από την δουλειά για να προλάβουμε την ημέρα, ξενυχτάμε λίγο παραπάνω χωρίς να υπολογίζουμε πως εργαζόμαστε την επόμενη –κάτι που δεν το συνηθίζουμε το χειμώνα. Επίσης, η ζέστη δεν μας βοηθάει πάντα να επικεντρωθούμε στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, ενώ η σκέψη μας ταξιδεύει στις διακοπές.

Κι όμως υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις μπορείς να γίνεις αποδοτικός στην εργασία σου ακόμα και το καλοκαίρι.

-Μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι σου κάνε ντουζ- το νερό φτιάχνει πολύ τη διάθεση σου και επίσης βγαίνοντας από το σπίτι δεν θα ζεσταίνεσαι τόσο πολύ.

-Έχεις σκεφτεί να γραφτείς κολυμβητήριο; Σε κάθε Δήμο υπάρχουν τα οποία λειτουργούν από νωρίς το πρωί –το έκανα για 2 χρόνια και μου έδινε τρομερή ενέργεια και διάθεση.

-Πριν φύγεις από το σπίτι σου πιες φυσικό χυμό- με το φρούτο της επιλογής σου.

-Απέφυγε τα λιπαρά φαγητά- δεν σου προσφέρουν τίποτα αντίθετα θα ρίξουν τη διάθεση σου. Προτίμησε φρούτα, σαλάτες και ψάρι με χόρτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Solife.gr

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com