Χρησιμοποιήστε social media polls για να αυξήσετε engagement και awareness

    Από: Startup Team
πηγή: knowcrunch.com

Social media polls

Τα έξυπνα σλόγκαν και οι όμορφες εικόνες δεν είναι πλέον τα μοναδικά μέσα για να προσελκύσετε τους χρήστες. Τα social media polls μοιάζουν με μικρές δημοσκοπήσεις. Σας επιτρέπουν να διαφημίσετε το προϊόν σας και ν’ αυξήσετε την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με αυτό.

3 λόγοι για να ενσωματώσετε άμεσα polls στη στρατηγική σας

Οι χρήστες λατρεύουν να συμμετέχουν. Όλοι έχουν γνώμη και επιθυμούν να την εκφράσουν. Ας φανταστούμε ότι διαφημίζετε μια εταιρεία παγωτών. Καλείτε το κοινό να ψηφίσει αν του αρέσει η νέα γεύση παγωτό ξυλάκι. Φανταστείτε πόσοι θα συμμετάσχουν και πόσα θα μάθετε για τους πιθανούς πελάτες σας! Επιπλέον, τα posts με μεγάλη συμμετοχή εμφανίζονται σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Είναι απλά και σύντομα. Εύκολα συμμετέχει όποιος το επιθυμεί και δεν απαιτούν καθόλου χρόνο όπως οι έρευνες. Οι χρήστες επιλέγουν την απάντηση πατώντας το button ή διαλέγοντας το κατάλληλο emoji. Η διαδικασία είναι διασκεδαστική και  μοιάζει με quiz.

Ανακαλύψτε τις ανάγκες του κοινού σας. Συχνά κάνετε υποθέσεις για το τι πραγματικά θέλει ή περιμένει το κοινό σας από το brand. Διαβάζοντας τις απαντήσεις τους, θα μάθετε από πρώτο χέρι τις ανάγκες τους. Επιπλέον , θα διαμορφώσετε το περιεχόμενο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
knowcrunch.com