Νεανική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια της χώρας

    Από: Startup Team

Πηγή: iatrikesexelixeis.gr

Τη δράση και τις ενέργειες της πρωτοβουλίας Industry DisruptorsGame Changers (IDGC),παρουσίασε σήμερα στο Pharma & Health Conference 2013, ο Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής του οργανισμού.

«Σε ένα περιβάλλον όπου η ανεργία καλπάζει, το ΑΕΠ υποχωρεί και η νεανική ανεργία αυξάνεται, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα που θα ενισχύσει τη νεανική επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια της χώρας», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου, δημιουργείται μία νέα γενιά στελεχών και νέων επιχειρηματιών που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στον κλάδο της υγείας.

Οι ID-GC δίνουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα και στοχεύουν σε συνεργασίες τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σ’αυτό το πλαίσιο δίνεται η ευκαιρία σε νέους με καινοτόμες ιδέες να ωριμάσουν την ιδέα και το επιχειρηματικό τους σχέδιο ανάλογα με το ενδιαφέρον και την ειδικότητα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, να βρουν μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων, έναν δίαυλο εξωστρέφειας και επαφών για την προώθησή τους αλλά και ευκαιρίες χρηματοδότησης από τους IDGC.

Διαβάστε περισσότερα εδώ