YES FORUM OPEN DAY

    Από: Startup Team

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε το επόμενο  Open Day  του YES Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την HEMEXPO  και τη WIMA, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, 09.30 – 17.00.

Στα πλαίσια του  Open Day , οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ξεναγηθούν στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού και να επισκεφθούν την Εταιρεία Erma First (www.ermafirst.com – μέλος της HEMEXPO & WIMA) και τα Ναυπηγεία Spanopoulos (επίτιμο μέλος της  WIMA – www.spanopoulos-group.com/el/ ), όπως και μία ακόμα Εταιρεία μέλος της  HEMEXPO  η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους στα στελέχη που θα κάνουν τις σχετικές παρουσιάσεις.

To πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξης:

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2018

09.30 :  Αναχώρηση από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά με πούλμαν με προορισμό το ΒΙ.ΠΑ.Σ

10.20 -11.30: Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΒΙ.ΠΑ.Σ με το πούλμαν από κάποιο μέλος της HEMEXPO

11.30 – 12.30: Ξενάγηση σε Εταιρεία Μέλος της ΗΕΜΕΧPO

12.30 – 13.00: coffee break στην  ERMA FIRST

13.30 – 14.00: Παρουσίαση και ξενάγηση της ERMA FIRST

14.00 – 14.30: Μετάβαση με  ferry  από το Πέραμα στην Σαλαμίνα

14.30 -15.00: Light Lunch

15:00 – 15.30: Παρουσίαση της  SPANOPOULOS GROUP και μια μικρή εισήγηση από τον Πρόεδρο της  WIMA

15.30 – 17:00: Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου  SPANOPOULOS

17:00: Αναχώρηση με  ferry  από την Σαλαμίνα  στο Πέραμα

 

Η συμμετοχή στο Open Day, η μετάβαση με το πούλμαν και το ferry  θα είναι δωρεάν. Αν παρόλα αυτά θέλει κάποιος να ακολουθήσει με δικά του μέσα μπορεί να μας ενημερώσει. Είναι όμως κάτι που δεν συστήνουμε καθώς θα είναι δύσκολο ιδία μέσα να ακολουθούν τα πούλμαν.

Για να λάβετε μέρος παρακαλούμε συμπληρώστε τον ακόλουθο σύνδεσμο goo.gl/forms/Mwm8aMK5kvvZhBjh1 μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας εντός της φόρμας, μπορείτε να μας το στείλετε στο info@yes-forum.com, συμπληρώνοντας όλα τα άλλα πεδία της φόρμας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΗΕΜΕΧPO

Η ΗΕΜΕΧΡΟ αποτελεί την πρώτη οργανωμένη Ελληνική προσπάθεια για εξωστρέφεια στο κλάδο των κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού. Στόχος είναι η προώθηση του ναυτιλιακού εξοπλισμού που παράγεται στην Ελλάδα από υγιείς, καινοτόμες επιχειρήσεις και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των εταιρειών προς την παγκόσμια αγορά της ναυπήγησης πλοίων.

 

Οι εταιρείες της ΗΕΜΕΧΡΟ διαθέτουν ολοκληρωμένη βιομηχανική γραμμή παραγωγής προϊόντων στην Ελλάδα και παράγουν πιστοποιημένα  προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Δραστηριοποιούνται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού, που αφορούν, την προστασία του περιβάλλοντος, συστήματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης πλοίων, συστήματα μετρήσεων, επικοινωνίες, εσωτερικούς εξοπλισμούς, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, συστήματα ασφάλειας και αυτοματισμού και μηχανολογικό εξοπλισμό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη  HEMEXPO θα βρείτε στο www.hemexpo.gr

WIMA

Η WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) είναι μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία η οποία γεννήθηκε το 2006. Δημιουργήθηκε με στόχο την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας. Οι εταιρείες-μέλη της WIMA δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς:

 

  • Κατασκευές και Μετασκευές Πλοίων – New buildings & Refitting
  • Επισκευές Πλοίων
  • Ανταλλακτικά και Εφόδια Πλοίων
  • Τεχνικές & Γενικές Ναυτιλιακές Υπηρεσίες
  • Παραγωγή Ναυτιλιακού Υλικού

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη WIMA  θα βρείτε στο www.wima.gr

Κατόπιν της εγγραφής σας, θα λάβετε επιβεβαιωτικό email από το info@yes-forum.com για τη συμμετοχή σας.