Προσύμφωνο επένδυσης και Συμφωνητικό μετατροπής Δανείου σε Μετοχές, με τις Χριστίνα Τσάκωνα και Νάγια Αντωνίου.

    Από: Startup Team

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο κατά σειρά Educ.ationClass στο νέο χώρο του Found.ation.

Στα πλαίσια των σύγχρονων μορφών χρηματοδότησης, η εκδήλωση αυτή θα έχει στόχο την ανάλυση των βασικών όρων ενός Term Sheet (Προσύμφωνο επένδυσης) και εισαγωγή στη μορφή χρηματοδότησης Convertible Note (Συμφωνητικό μετατροπής δανείου σε μετοχές).

Θα συζητήσουμε όρους όπως valuation, liquidation preference, voting rights, conversion και discount. Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στο Ελληνικό/Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο δίκαιο και θα γίνει από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και στα startups.

Χριστίνα Τσάκωνα: η Χριστίνα Τσάκωνα είναι δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα startup εταιρειών. Εργάζεται σε δικηγορική εταιρεία στο San Francisco της California και διατηρεί γραφείο και στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και κάτοχος LLM του Πανεπιστημίου της California, Berkeley. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Νάγια Αντωνίου: η Νάγια Αντωνίου διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Ελλάδα και εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε νομικά θέματα startup εταιρειών. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Κομοτηνής και κάτοχος LLM του Πανεπιστημίου Westminster, London. Είναι advisor του OpenFund.

Η Χριστίνα Τσάκωνα και η Νάγια Αντωνίου έχουν εκπροσωπήσει πάνω από 30 startup εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εγγραφή για την εκδήλώση (είναι δωρεάν)