Οι «Λημνιοί εν Δράσει» βραβεύουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

    Από: Startup Team

Πηγή: www.limnosfm100.gr

Διαγωνισμό για την στήριξη πρωτότυπων και καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για τη δημιουργία μικρής επιχείρησης στη Λήμνο διοργανώνει για πρώτη φορά ο Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου “Λημνιοί εν Δράσει”, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Lemnos Festival 2013 με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Λήμνου.

Σκοπός του συλλόγου, είναι μεταξύ άλλων η προώθηση της ιδέας του επαναπατρισμού και η ενθάρρυνση πρωτοβουλιών προς την υλοποίησή του, μέσω της προβολής του νησιού και μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η καθιέρωση του θεσμού αυτού, με τον οποίο οι «Λημνιοί εν Δράσει» θα βρίσκονται κοντά στη νεολαία της Λήμνου στην προσπάθεια ενεργητικής καταπολέμησης της ανεργίας και ανάδειξης του τόπου μας.

Δικαίωμα διεκδίκησης του βραβείου επιχειρηματικότητας έχουν όσοι διαθέτουν μία καινοτόμο ιδέα για τη δημιουργία μικρής επιχείρησης στη Λήμνο και που μέχρι τώρα δίσταζαν ή δε μπορούσαν να επιδιώξουν.

Οι τρεις καλύτερες προτάσεις για δημιουργία μικρής επιχείρησης στη Λήμνο, βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο, οι πέντε καλύτερες με πρόσβαση στις υποδομές και τις υπηρεσίες του hub επιχειρηματικότητας στην Μύρινα,  ενώ και οι 10 πρώτες σε κατάταξη συμμετοχές επιβραβεύονται μέσω υποστήριξης φακέλου υποψηφιότητας σε κοινοτικά ή/και άλλα προγράμματα ιδιωτικού ή δημοσίου

Διαβάστε περισσότερα εδώ