NanotechItaly – Ευκαιρία χρηματοδότησης νεοσύστατων εταιριών (startups) νανοτεχνολογίας!

    Από: Startup Team

Η NanotechItaly μία πολύ μεγάλη ευκαιρία χρηματοδότησης για startups από την κορυφαία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για νεοσύστατες εταιρίες νανοτεχνολογίας.

Από το εργαστήριο στην αγορά,κατά τη διάρκεια του συνεδρίου  NanotechItaly2013, είναι μια μοναδική ευκαιρία χρηματοδότησης – “fast-track”, για νέους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την νανοτεχνολογία .

Η εκδήλωση από το εργαστήριο στην αγορά είναι αφιερωμένη για την εκκίνηση επιχειρήσεων στον τομέα της νανοτεχνολογίας και αποσκοπεί στην παρουσίαση νέων εταιρειών με επιχειρηματικές ιδέες στον τομέα της νανοτεχνολογίας σε ευρύ κοινό εμπειρογνωμόνων, εταιρειών,  επενδυτών και VCs, προκειμένου να διευκολυνθεί η αντιστοίχηση της προσφοράς και της ζήτησης.

Διοργάνωση και ευκαιρία

Η εκδήλωση  συνδιοργανώνεται από την πρωτοβουλία Intesa Sanpaolo Start-Up και το Nanoforce project. Οι καλύτεροι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν (pitching) με επενδυτές – venture capitals, business angels ,development funds κλπ.  – και  παράγοντες του κλάδου – οργανισμούς  και εταιρείες που υιοθετούν το ανοιχτό μοντέλο καινοτομίας για την ενίσχυση του αναπτυξιακού δυναμικού τους.

 

Υποβολή προτάσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως και τις  2 Σεπτεμβρίου 2013, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και  είναι δωρεάν.

Οι νέοι επιχειρηματίες, start-uppers, ερευνητές και επιστήμονες με μια επιχειρηματική ιδέα καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.