Βραβεία Στέλιος Χατζηιωάννου με επιβράβευση €10.000

    Από: Startup Team

Πηγή: www.sigmalive.com

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Στέλιος” δίνει σε κάθε μια από 10 επιχειρηματικές ομάδες την ευκαιρία να κερδίσουν από €10.000 για την επιχείρησή τους ως συμβολή στην ενθάρρυνση της εμπιστοσύνης και της ομαδικής δικοινοτικής δουλειάς στην Κύπρο. Τα Βραβεία Στέλιου Χατζηιωάννου για την Επιχειρηματική Συνεργασία στην Κύπρο δημιουργήθηκαν από το δημιουργό της easyGroup, σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, και από το 2009 έχουν καταστεί ορόσημο στο νησί με βραβεία αξίας € 1 εκατομμυρίου να έχουν δοθεί μέχρι σήμερα σε 20 συνεταιρισμούς που αποτελούνται από ένα/μία Ελληνοκύπριο/α και ένα/μία Τουρκοκύπριο/α επιχειρηματίες.

Τα Βραβεία προωθούν την επιχειρηματική δικοινοτική συνεργασία σε όλο το νησί δίνοντας σε υποσχόμενα επαγγελματικά εγχειρήματα τη χρηματοδοτική ώθηση που χρειάζονται για να μεγαλώσουν. Οι νικήτριες συνεργασίες επιδεικνύουν επιχειρηματικό πάθος, μια μοναδική και γερή επιχειρηματική ιδέα και μια αφοσίωση στο να φέρνουν κοντά τις κοινότητες της Κύπρου προς όφελος του νησιού.

Θα δοθούν μέχρι δέκα βραβεία των € 10.000 στις ομάδες που θα επιδείξουν την καλύτερη δικοινοτική συνεργασία και αμοιβαία εμπιστοσύνη σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Ίδρυμα στις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Στέλιος δήλωσε: “Όταν ξεκινούσα αυτά τα βραβεία πριν περίπου 5 χρόνια”, η Κύπρος ήταν ένα πολύ πιο εύπορο μέρος για να δουλέψει κανείς. Τώρα που είμαστε στη μέση μιας οικονομικής κρίσης, είναι ακόμα πιο σημαντικό να θυμόμαστε ότι η προώθηση της δικοινοτικής επιχειρηματικότητας είναι ο καλύτερος τρόπος τόσο για την επίτευξη ειρήνης στο νησί όσο και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας! Η Κύπρος είναι πολύ μικρή για να είναι διαιρεμένη και οι επιχειρηματίες θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν τις νέες θέσεις εργασίας. Ελπίζω ότι τα € 10.000 μου για κάθε συνεταιρισμό θα κάνουν τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας για μια νεαρή επιχείρηση!”

Διαβάστε περισσότερα εδώ