Marketing Excellence Awards

    Από: Startup Team

Πηγή: www.mea-eim.gr

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ, διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards, το μοναδικό θεσμό βράβευσης καινοτόμων ιδεών και αποτελεσματικών ενεργειών στο χώρο του Marketing.

Τα βραβεία Marketing Excellence Awards, αποτελούν τη σημαντικότερη τιμητική διάκριση Marketing στην Ελλάδα και απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).

Κατηγορίες Βραβείων

Οι υποψηφιότητες για τα Marketing Excellence Awards 2013 περιλαμβάνουν προγράμματα ή ενέργειες marketing που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Επικράτεια την περίοδο 1/1/2011 έως 30/06/2013.

Στην τελετή απονομής απονέμονται συνολικά 8 βραβεία.

Έξι βραβεία, Marketing Excellence Awards, απονέμονται σε υποψηφιότητες για προγράμματα και ενέργειες marketing σε κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Ένα βραβείο, το Marketing Excellence Grand Award, απονέμεται στην υποψηφιότητα εκείνη που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, από το σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης, η Επιχείρηση ή ο Οργανισμός που θα βραβευθεί με το Marketing Excellence Grand Award έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να συμμετάσχει στα βραβεία European Marketing Excellence Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το European Marketing Confederation (EMC).

Ένα βραβείο, το Marketing Life Achievement Award, απονέμεται σε φυσικό πρόσωπο ή ομάδα φυσικών προσώπων, για την πολυετή προσφορά στο χώρο του Marketing. Η επιλογή γίνεται σύμφωνα με εισήγηση της εκάστοτε Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων και απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜ.

Οι Επιχειρήσεις ή οι Οργανισμοί που θα βραβευθούν έχουν το δικαίωμα προβολής της βράβευσή τους, χρησιμοποιώντας ανάλογα τα λογότυπα του Marketing Excellence Award Winner και Marketing Excellence Grand Award Winner.

Διαβάστε περισσότερα εδώ