Χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ για τον Mr. Pengu

    Από: Startup Team

H κυπριακή εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD θα λάβει το 1 500 000 στις Αρχές Απριλίου και το υπόλοιπο 1 500 000 μετά την εισαγωγή του στο χρηματιστήριο της Κύπρου, την εισαγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία ARGUS STOCKBROKERS LTD μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 3 δισ. η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εφαρμογή μας MR PENGU είναι παρόμοια με το Postmates της Αμερικής, υπό την έννοια ότι επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν υλικό από τοπικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους και να το παραδίδουν σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Μέσω της εφαρμογής  MR PENGU οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν οποιοδήποτε στοιχείο που είναι διαθέσιμο στα τοπικά καταστήματα..

  • Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας είναι να χρεώνει ανά παράδοση.
  • Οι οδηγοί μπορούν να εργάζονται για την εταιρεία τόσο σε πλήρη όσο και σε μερική απασχόληση .
  • Δεν ενδιαφέρει την εταιρεία μας και δεν σχεδιάζει να συνεργαστεί με τοπικά καταστήματα.

Αυτό που κάνουμε είναι να στείλουμε τους οδηγούς μας στο πλησιέστερο κατάστημα που έχει αυτό που ζητάει ο πελάτης.

Η πρώτη φάση χρηματοδότησης, ύψους 1 500.000 ευρώ, θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη του application, την ενίσχυση της ομάδας και την είσοδο του app σε Αγγλία και σε Βαλκάνια. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο mr pengu είχε λάβει τη πρώτη της χρηματοδότηση ύψους 450.000 ευρώ από εταιρεία του Λονδίνου που ασχολείται με το real estate και από εξαγωγική εταιρεία ελλήνικων προιόντων στη Kίνα.

Σχετικά με την χρηματοδότηση ο  CEO του mr. pengu, αναφέρει: «Στο mr pengu βρήκαμε έναν Partner που κατανοεί σε βάθος το business μας και είναι εκεί για να μας βοηθά να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τα σωστά βήματα μπροστά. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή του ταξιδιού μας».

Η αποστολή μας είναι να σας φέρνουμε οτιδήποτε χρειάζεστε γρήγορα!


MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD

41.Themistokli Dervi str.
Hawaii Nicosia Tower
4th floor
1066,Nicosia,Cyprus

www.mrpengu.com