Χρηματοδότηση 47.000.000 δολαρίων για την τουριστική πλατφόρμα Tourlane

    Από: Startup Team

Η γερμανική Tourlane μόλις έκλεισε χρηματοδότηση, Γ’ γύρου, 47 εκατομμυρίων δολαρίων με τις Sequoia και την Spark Capital να ηγούνται και με τη συμμετοχή των DN Capital και HV Holtzbrinck Ventures. H Startup σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση, η οποία ήρθε μόλις 6 μήνες μετά τον Β’ γύρο, για να επεκταθεί διεθνώς, να προσλάβει περισσότερους ανθρώπους και να αναπτύξει περαιτέρω το προϊόν της.

Η Tourlane, που ιδρύθηκε το 2016, αποτελεί μια ολιστική πλατφόρμα – τουριστικό γραφείο για αποδράσεις και μεγάλα ταξίδια. Προσφέρει κράτηση πτήσεων, καταλυμάτων, δραστηριοτήτων και τοπικών μεταφορών με πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο.
Η Startup, η οποία απασχολεί περισσότερους από 200 ανθρώπους, έχει σηκώσει μέχρι στιγμής 81 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Julian Stiefel, συν-διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Tourlane, δήλωσε: «Τα πρόσθετα κεφάλαια θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τη θέση μας και να συνεχίσουμε τη διεθνή μας ανάπτυξη για να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία στα ταξίδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τους κορυφαίους επενδυτές μας και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη σκληρή δουλειά, τη δέσμευση και την προσπάθεια της εξαιρετικής μας ομάδας στη Tourlane».

Ο Andrew Reed, συνεργάτης της Sequoia, δήλωσε: «Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της Tourlane και η παθιασμένη κοινότητα των χρηστών ενισχύουν τη μοναδικότητα της. Η Tourlane επαναπροσδιορίζει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν το ταξίδι«.

Πηγή: Startupper.gr