Επένδυση-μαμούθ από τον οίκο μόδας Versace

    Από: Startup Team

Τα επικείμενα πλάνα του οίκου μόδας Versace ανακοίνωσαν υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των επενδυτών μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Business Insider, τα σχέδια του οίκου Versace περιλαμβάνουν την επέκταση της παρουσίας του και το άνοιγμα περισσότερων από 100 νέων καταστημάτων, κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας!

«Είναι ξεκάθαρο πως η παραγωγικότητα στα υπάρχοντα καταστήματά μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόναθαν Ακερόιντ, ο CEO της Versace, μιλώντας σε δημοσιογράφο του Bloomberg μετά το τέλος της ενημέρωσης των επενδυτών.

«Πρέπει να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και πιστεύουμε πως αυτό θα μας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου μας που είναι να ‘πιάσουμε’ τα 2 δισ. δολάρια σε έσοδα», εξήγησε.

Η εταιρεία πολυτελών προϊόντων εξαγοράστηκε το Σεπτέμβριο του 2018 από τον όμιλοMichael Kors (ο οποίος μετονομάστηκε σε Capri Holdings), σε ένα deal που άγγιξε τα 2,12 δισ. δολάρια.

Στα σχέδια του πολυτελούς ομίλου αναφέρεται και το Bloomberg, σημειώνοντας πως ο – πλέον – Capri Holdings θέλει να αυξήσει τα υφιστάμενα 188 καταστήματά του, σε περίπου 300 μέχρι το 2022, με νέες τοποθεσίες σε κάθε γεωγραφική περιοχή του κόσμου.

Ενώ, θέλει να κάνει και μια πλήρη ανακαίνιση των 28 ήδη υπάρχοντων καταστημάτων που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Πηγή: Insider.gr