Νικολάου ΑΕ. Πιστοποιημένη, εξειδικευμένη, αξιολογημένη. Ας γνωρίσουμε τη νέα, μεγάλη δύναμη στα λογιστικά.

    Από: Νάσος Νικολάου

Η επιτυχία μίας επιχείρησης μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Σίγουρα, ένας χαρισματικός ηγέτης στο τιμόνι της εταιρείας παίζει ρόλο. Ένα θεσμικό πλαίσιο με κανόνες που δεν αλλάζουν “μέσα σε μία νύχτα” επίσης, Ακόμη και οι συγκυρίες, ή και η τύχη εάν θέλετε, μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους.

Όμως, όσοι επιχειρούν, είτε διαθέτουν δεκαετίες πείρας στην αγορά, είτε είναι νέοι στον επιχειρηματικό στίβο, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν για το εξής: χωρίς έναν “δυνατό” λογιστή, κανείς δεν μπορεί να πετύχει! Ας γνωρίσουμε τη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, μία από τις πιο σημαντικές λογιστικές εταιρίες νέας γενιάς στην Ελλάδα και έναν από τους πιο ισχυρούς παίκτες στον χώρο.

Ο Νάσος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, και μέλος δεύτερης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης, μας εξηγεί τι σημαίνει για μία λογιστική εταιρεία (αλλά και για τους πελάτες της) να είναι πιστοποιημένη, εξειδικευμένη και αξιολογημένη –  όπως είναι και το εταιρικό μήνυμα της ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ.

Πιστή στις πιστοποιήσεις

“Σας ευχαριστώ, τόσο για τον πρόλογό σας, όσον αφορά τη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, όσο και για την αναφορά σας στο εταιρικό μας μήνυμα: Πιστοποιημένη. Εξειδικευμένη. Αξιολογημένη. Ίσως είναι μόνο τρεις λέξεις, όμως ας μην ξεχνάμε ότι και το “Liberté, égalité, fraternité” δεν είχε περισσότερες και είναι πάντα επίκαιρο.

Για εμάς, στη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, οι πιστοποιήσεις μας είναι, εάν θέλετε, τα πρώτα μας διαπιστευτήρια απέναντι στους νέους πελάτες, μαζί φυσικά με την προσωπική γνωριμία και επαφή που παίζουν τεράστιο ρόλο.

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε Πιστοποίηση Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Α’ Τάξεως, Πανευρωπαϊκό Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2015, Πιστοποίηση Epsilon Net Accounting Partners καθώς και Πιστοποίηση GDPR. Ακόμη, προσφέρουμε γραπτή εγγύηση, μέσω συμβολαιογραφικών εγγράφων προς κάθε πελάτη μας για την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών μας.”

Ειδική και εξειδικευμένη

Οι πιστοποιήσεις λοιπόν πολλές και σίγουρα “ανοίγουν την όρεξη” του υποψήφιου πελάτη. Να υποθέσουμε ότι περνώντας στο κυρίως πιάτο, τις εξειδικεύσεις της εταιρείας, το μενού θα είναι το ίδιο χορταστικό; Ο Νάσος Νικολάου χαμογελά.

“Όντως είναι! Στα σχεδόν 30 χρόνια της ιστορίας μας, δημιουργήσαμε μία μεγάλη και διαρκώς ανανεωνόμενη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών με ένα και μόνο σκοπό: την οικονομική και διαχειριστική υποστήριξη ανωτέρου επιπέδου σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Θα ήθελα να σας “ταξιδέψω” γρήγορα σε κάποιες από αυτές.

Θα ξεκινήσω από το “My Audit – Αυτοέλεγχος Επιχείρησης”, μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ για ελληνικές επιχειρήσεις. Ο αυτοέλεγχος πραγματοποιείται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα και εκτιμά τον βαθμό αποτελεσματικότητας και οργάνωσης του Λογιστηρίου. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έλεγχο σχέσης Αμοιβής – Αντικειμένου Εργασίας, Αξιολόγηση Προσωπικού, Κατανομή Εργασιών και εκτίμηση Επάρκειας & Αξιοποίησης Συστήματος Πληροφορικής.

Εξίσου δημοφιλής είναι η υπηρεσία μας “Cost Cut – Μείωση Εξόδων”, που αποδίδει σε οποιοδήποτε μέγεθος εταιρείας. Με ανάλυση πραγματικών δεδομένων και εισηγήσεις βασισμένες σε εμπεριστατωμένες έρευνες προσφέρουμε λύσεις Διαχείρισης Κόστους που οδηγούν σε αυξημένα κέρδη χωρίς να θυσιάζεται προσωπικό και λειτουργική αποδοτικότητα.

Μία τρίτη, επίσης σημαντική, εξειδικευμένη υπηρεσία είναι το “P&L – Αξιολόγηση Κερδοφορίας”. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε, εντοπίζουμε τις αιτίες για τις οποίες η επιχείρηση δεν αποδίδει στο μέγιστο. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ συνεργάζονται με τον επιχειρηματία καθ’ όλη τη διάρκεια της αξιολόγησης και στο τέλος προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις ανάκαμψης.

Υπάρχουν πολλές ακόμη εξειδικευμένες υπηρεσίες στη διάθεση των πελατών μας. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να ανακαλύψουν αυτή που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.”

Αξιολογημένη με την αξία της

Με όλες αυτές τις καινοτομίες, είναι λογικό λοιπόν η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ να μην φοβάται την αξιολόγηση; Ο Νάσος Νικολάου απαντά: “Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ όχι μόνο δεν φοβάται την αξιολόγηση, αλλά αντίθετα την επιζητά συνεχώς! Επιτρέψτε μου όμως να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο οι εξειδικεύσεις μας που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Οι αξίες, η εταιρική μας φιλοσοφία και το όραμά μας είναι μέρος του DNA μας. Λειτουργούμε εντός της εταιρείας σαν οικογένεια – άλλωστε είμαστε οικογενειακή επιχείρηση – και αναζητούμε πάντοτε τη στενότερη συνεργασία με κάθε πελάτη, σε μία απολύτως πελατοκεντρική σχέση.

Ακόμη, δίνουμε ξεχωριστή έμφαση στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα. Όλα αυτά μας έχουν κάνει να περνάμε τις εξετάσεις του σκληρότερου αξιολογητή που υπάρχει: της ίδιας της αγοράς που σε αξιολογεί όχι απλά κάθε μέρα, αλλά σχεδόν κάθε ώρα και λεπτό της ώρας.”

Αυτή είναι λοιπόν η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, η νέα μεγάλη δύναμη στα λογιστικά: Πιστοποιημένη, εξειδικευμένη, αξιολογημένη και, επιτρέψτε μας να προσθέσουμε, απολύτως επιτυχημένη.

Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί σήμερα μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές λογιστικές εταιρείες νέας γενιάς διαθέτοντας προσωπικό 20+ ατόμων και πελατολόγιο άνω των 500 εταιρειών και 1000 φυσικών προσώπων. Με πολυετή εμπειρία, εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ISO 9001:2015 και GDPR, η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και συνεργάτες της.

από: Νάσος Νικολάου

Ο Νάσος Νικολάου είναι Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, Χρηματοοικονομικός Ελεγκτικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων καθώς και αντιπρόεδρος της πιστοποιημένης και ηγέτιδας στον χώρο Λογιστικής – Φοροτεχνικής – Συμβουλευτικής Εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ. Έχει συνεργαστεί με εμβληματικές εταιρίες και οργανισμούς του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν. Έχει διατελέσει Οικονομικός Σύμβουλος στην εταιρεία έρευνας αγοράς Opinion του Ομίλου Βαρδινογιάννη, Λογιστικός Διευθυντής Τμήματος Πωλήσεων ( Gift Shop ) του ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), Οικονομικός Λογιστικός Υπεύθυνος του Ομίλου MF Group, Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου Yava Fitness Club κ.α. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με πολλές ακόμη εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.