2nd Career Day for Startups από το ALBA Graduate Business School

    Από: Startup Team

Για 22η χρονιά το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει το ετήσιοCareer Forum από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου, 2014 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην ελληνική αγορά, το ALBA Career Forum προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

Ένα μεγάλο ποσοστό τελειοφοίτων του ALBA, εδώ και 21 χρόνια, ξεκινάει την καριέρα του από το Career Forum στο οποίο ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να διερευνήσει περαιτέρω ευκαιρίες συνεργασίας και απασχόλησης στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Career Forum αποτελεί και το 2ο εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται από το ALBA Career & Alumni Ofiice σε συνεργασία με το ALBA Hub for Enterprise and Development, το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με νέες επιχειρήσεις και start ups που έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ζητούν συνεργάτες σε τομείς όπως διοίκηση, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υποστηρίζει και προετοιμάζει τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή του ένταξη στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση αφορά τους φοιτητές του ALBA, αλλά παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στους χώρους του ALBA Career Forum ώστε να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το Career & Alumni Office στους φοιτητές και αποφοίτους του. Παράλληλα θα λάβουν και πληροφορίες για τα ΑκαδημαΙκά προγράμματα του ALBA. Η ημερομηνία πραγματοποίησης του Open Day είναι η Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 – 14:00. Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με e-mail στο events@alba.edu.gr

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των ελαστικών Continental. Design partner η S and Team, Digital partner η 9ΑΜ Media Labs, Printing partner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Media partners είναι το περιοδικό HR Professional, η Global Sustain και τοKariera.gr ενώ On line communication partners το epixeiro.gr, το getbusy.gr και το startup.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.alba.edu.gr/career/forum ή να επικοινωνήσετε με το ALBA Career & Alumni Office, 210 8964531,career@alba.edu.gr.