Το Moosend ανακοινώνει τη νέα του έκδοση για Marketing Agencies

    Από: Startup Team
Το Moosend, η πλατφόρμα Email Marketing που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και προσφέρεται διεθνώς, ανακοινώνει τη νέα της έκδοση, με έμφαση κυρίως στις δυνατότητες που έχουν τα Marketing Agencies να διαχειρίζονται καμπάνιες Email για το σύνολο των πελατών τους.
Μέσα από ένα πολύ εύχρηστο διαχειριστικό panel, τα marketing agencies μπορούν πλέον να διαχειρίζονται Email Campaigns για πολλούς πελάτες τους εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακος στις χρεώσεις. Έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν sub-accounts για τους πελάτες τους, να διαχειρίζονται μέσα από αυτό πολλαπλά projects και καμπάνιες, να επιλέγουν το κατάλληλο οικονομικό πλάνο για το σύνολο των λογαριασμών που διαχειρίζονται, να επιλέγουν αν θα δώσουν πρόσβαση στους πελάτες τους να βλέπουν τα στατιστικά τους και πολλά ακόμα.
Με τη νέα έκδοση του Moosend επίσης, τα βασικά μενού διαχείρισης έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν αναβαθμιστεί αισθητικά, κάνοντας την περιήγηση για το χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία, και μεταμορφώντας την δημιουργία μιας Email καμπάνιας σε μια απλή διαδικασία για κάθε marketer.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό σε αυτό το σύνδεσμο.