Νέο ΔΩΡΕΑΝ μάρκετινγκ E-Book αποκλειστικά για Επιχειρηματίες Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Ελεύθερους Επαγγελματίες

    Από: Startup Team

Η συμπεριφορά του Καταναλωτή
Γνωρίστε πώς σκέφτεται
και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

από τον Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλο Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών – Personal & Business Coach

Μέσα σ’ αυτό το marketing e-book θα βρείτε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βασικές αρχές μελέτης της συμπεριφοράς του καταναλωτή.  Πώς αντιδρά ο καταναλωτής; Ποια τα στάδια από τα οποία περνάει για να αποφασίσει και να αγοράσει; Τι τον παρακινεί ή τι τον αποθαρρύνει;

Η πράξη της αγοράς είναι η μόνη ορατή δράση μίας πολυσύνθετης διαδικασίας που συμβαίνει στο μυαλό των καταναλωτών.

Για τις επιχειρήσεις, η κατανόηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, να απαντήσουν επαρκώς στις ανάγκες και στα “θέλω” των καταναλωτών και έτσι να χτίσουν μια σωστή στρατηγική μάρκετινγκ αυξάνοντας το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book ΔΩΡΕΑΝ από την ακόλουθη ιστοσελίδα:

www.marketingconsultant.gr/free-marketing-ebook-2014

ISBN:  978-618-81524-0-3

Συγγραφέας:

Νέο ΔΩΡΕΑΝ μάρκετινγκ E-Book αποκλειστικά για Επιχειρηματίες Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Ελεύθερους Επαγγελματίες

Συγγραφέας: Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancome και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Είναι ο πρώτος στην Ελλάδα Πιστοποιημένος στην διαχείριση μάρκετινγκ των Social Media. Τέλος, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). (www.marketingconsultant.gr)

Τηλέφωνο πληροφοριών: 211-7706299