Taxibeat, τώρα και με PayPal πληρωμές

    Από: Startup Team
πηγή: taxibeat.gr

Η εμπειρία της μετακίνησής σου στην πόλη μόλις έγινε ακόμη καλύτερη. Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι εδώ και υποστηρίζει την πληρωμή μέσω της PayPal, μίας από τις πλέον αξιόπιστες και δημοφιλείς υπηρεσίες που διευκολύνουν τις συναλλαγές σε όλον τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat κάνει την εμπειρία της μετακίνησης καλύτερη, και τη διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή.

Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι ήδη διαθέσιμη για iOS και Android.

Mε την καταχώρηση του PayPal λογαριασμού σου, έχεις μία ακόμη επιλογή για το πώς επιθυμείς να πληρώσεις την Taxibeat διαδρομή σου, ώστε να είναι σίγουρο ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσεις για μετρητά. Το δρομολόγιό σου πληρώνεται αυτόματα, μόλις φτάσει στον προορισμό σου.

Στο Taxibeat θέλουμε η μετακίνηση με ταξί να γίνεται διαρκώς πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική για όλους. Όταν πριν μερικούς μήνες ενσωματώσαμε στην εφαρμογή την πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, είδαμε τους επιβάτες μας να ανταποκρίνονται.

Σήμερα, με τη δυνατότητα πληρωμής και μέσω PayPal σου προσφέρουμε μία ακόμη εναλλακτική, αλλά και κάτι περισσότερο: όταν μετακινείσαι μαζί μας, το κάνεις με την ασφάλεια και με την πρακτική άνεση που σου δίνει η ηλεκτρονική πληρωμή με έναν από τους πιο ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στο κόσμο, την Paypal.

Πως λειτουργεί; Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή:

διαβάστε περισσότερα εδώ:
taxibeat.gr