Ξεκινά ο Νέος Κύκλος Προγραμμάτων Στήριξης Νέας Επιχειρηματικότητας EkinisiLAB

    Από: Startup Team

Ο ΣΕΒ συνεχίζει δυναμικά την υποστήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, με την προκήρυξη νέου κύκλου συμμετοχής στο EkinisiLAB.

To EkinisiLAB είναι ένα οργανωμένο περιβάλλον στήριξης της Νέας Επιχειρηματικότητας με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στην τεχνολογική γνώση.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας που διαθέτει, προσφέρει:

  • Φιλοξενία σε οργανωμένο περιβάλλον στήριξης.
  • Coaching και Συμβουλευτική για τη διαμόρφωση στρατηγικής, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την προβολή και προώθηση των προϊόντων στην αγορά.
  • Επιμόρφωση για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης.
  • Μentoring και Δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ με πολυετή εμπειρία και από το δίκτυο των επιχειρήσεων-υποστηρικτών μας.

To EkinisiLAB απευθύνεται στους νέους που έχουν μια καινοτόμο ιδέα και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση.

 

Επιχείρησε την ιδέα σου!

  • Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 30/10/2014, στο www.ekinisilab-sev.gr για να υποστηριχθείς από τη Δομή EkinisiLAB που στεγάζεται στο κτίριο της οδού ΚΑΡΥΤΣΗ 5, στο κέντρο της Αθήνας, στάση μετρό Πανεπιστήμιο.
  • Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 15/11/2014, στο www.sev4enterprise.org.gr για να υποστηριχθείς από τη Δομή EkinisiLAB που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στην Αγία Παρασκευή, στάση μετρό Νομισματοκοπείο.

Δείτε εδώ την πρόσκληση συμμετοχής.

 

Πρόσκληση Συμμετοχής