2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα “Επιχειρώντας Αλλιώς”

    Από: Startup Team

Το British Council και η Α.Σ. Πρόσβασις, σε συνεργασία με την ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, με τίτλο «Επιχειρώντας αλλιώς».

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, κορυφαίοι ακαδημαϊκοίλήπτες αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, επιχειρηματίες, επενδυτές και  κοινωνικοί επιχειρηματίες θα ανταλλάξουν απόψεις και  θα συζητήσουν για τις προοπτικές ανάπτυξης, με κεντρική θεματολογία τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για την ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων σε μια ευρεία γκάμα τομέων οικονομικής δραστηριότητας.

Το 2ο Συνέδριο «Επιχειρώντας Αλλιώς» διαρθρώνεται σε Κύριο και Παράλληλο Πρόγραμμα, ενώ θα εγκαινιάσει το νέο θεσμό των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με τη συνδιοργάνωση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πρόσκληση και πρόγραμμα “Επιχειρώντας Αλλιώς”

2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Δηλώσεις συμμετοχής: www.eventora.com/el/Events/epixeirwntas-alliws-1.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας κατά την άφιξη σας στο Συνεδριακό Χώρο στις 3.11.2014.

Δείτε και κατεβάστε το αναλυτικό Πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ .