Συνέντευξη Startup.gr: Μάνος Καρκώνης,Project Manager στο topcvmakers.com

    Από: Startup Team

Σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους Ανθρώπινου Δυναμικού δημιουργήσαμε την ιδανική online πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος ώστε να συντάξει ένα σωστό και στοχευμένο βιογραφικό εντελώς Δωρεάν.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ακολουθήσει συμπληρώνοντας τα εξής απλά βήματα που ολοκληρώνουν ένα βιογραφικό:

  1. Προσωπικά στοιχεία

  2. Επαγγελματική Εμπειρία

  3. Εκπαίδευση

  4. Σύνοψη

  5. Πρόσθετες ενότητες

Σε κάθε από τα παραπάνω βήματα, το Topcvmakers.com, τον βοηθάει με λέξεις κλειδιά και έτοιμες προτάσεις να δημιουργήσει ένα στοχευμένο και ελκυστικό βιογραφικό για τον μελλοντικό του εργοδότη.

Να τονίσω ότι οι λέξεις κλειδιά και οι έτοιμες προτάσεις είναι στοχευμένες ανάλογα με το επάγγελμα και την ειδικότητα που έχει δηλώσει στο πρώτο βήμα.

Τι εννοείτε με τον όρο στοχευμένο βιογραφικό;

Προσπαθούμε να παρακινήσουμε τους χρήστες μας είναι να δημιουργούν βιογραφικά που να ταιριάζουν απόλυτα με την αγγελία εργασίας και την θέση εργασίας που «κυνηγούν». Συνεπώς πρέπει να τονίσουν εκείνες τις δεξιότητες, σπουδές, επαγγελματικές εμπειρίες που θα «φέρουν πιο κοντά» το βιογραφικό τους με την θέση εργασίας. Να γίνει δηλαδή ο ιδανικός υποψήφιος! Για να γίνει αυτό με επιτυχία, πρέπει να έχουμε παραπάνω από ένα βιογραφικά ώστε να είναι προσαρμοσμένα αναλόγως.

 

Εκτός από το να φτιάξει κάποιος το βιογραφικό του, μπορεί να βρει και δουλειά από το topcvmakers.com;

Συνέντευξη Startup.gr: Μάνος Καρκώνης,Project Manager στο topcvmakers.com

Εδώ γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον! Ανάλογα με τις δεξιότητες, το επάγγελμα και την εξειδίκευση που έχει δηλώσει στο βιογραφικό του, του εμφανίζονται αγγελίες εργασίας που του ταιριάζουν.

Δηλαδή λαμβάνει αγγελίες εργασίας που ταιριάζουν σε κάθε βιογραφικό που έχει δημιουργήσει.

 

Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το topcvmakers.com;

Εκτός από την ίδια την πλατφόρμα θα σας έλεγα, η επικοινωνία και η σχέση που έχουμε αναπτύξει και αναπτύσσουμε καθημερινά με τους χρήστες μας.

Απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα και το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι προσπαθούμε να τα απαντάμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!

Τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ που λαμβάνουμε καθημερινά, για εμάς είναι η δύναμη να συνεχίζουμε να δημιουργούμε στοχευμένα βιογραφικά!

Βρείτε τους:

Website: topcvmakers.com

Facebook: www.facebook.com/TopCVMakers

Linkedin: www.linkedin.com/company/top-cv-makers

Twitter: twitter.com/TopCVMakers