Συνέντευξη στο Startup.gr: Βασίλης Τσίτουρας, συνιδρυτής της Smartup

    Από: Startup Team

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974, αλλά μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τον χώρο των επιχειρήσεων.

Πάντοτε αναζητούσα το επόμενο project και κάπως έτσι γεννήθηκε και η Smartup.

Λίγα λόγια για την Smartup

Συνέντευξη στο Startup.gr: Βασίλης Τσίτουρας, συνιδρυτής της Smartup

Η Smartup ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013, από ανθρώπους με χρόνια εμπειρίας και πάθος για τις νέες τεχνολογίες και το Marketing.

Το προσωπικό της Smartup έχει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία Εφαρμογών για Smartphones καθώς και στον τομέα του  Hotel & Leisure Marketing.

Η Smartup, έχει επιδοτηθεί από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους ως μία πρωτοποριακή και καινοτόμος επιχείρηση, από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ), στα πλαίσια του Προγράμματος “Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα”.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Συνέντευξη στο Startup.gr: Βασίλης Τσίτουρας, συνιδρυτής της Smartup

Την Smartup, την δημιουργήσαμε μαζί με την Ολγα Γκαζέπη , η οποία έχει σπουδάσει και αυτή Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.  Διακρίναμε την ανάγκη των τουριστικών επιχειρήσεων αρχικά, να προσφέρουν μέσω εξελιγμένων εφαρμογών, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες τους.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη στο Startup.gr: Βασίλης Τσίτουρας, συνιδρυτής της Smartup

Απευθυνόμαστε σε  επιχειρήσεις εστίασης σε Ξενοδοχεία, αλλά και σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις λιανεμπορίου και υπηρεσιών. Οι εφαρμογές της Smartup, δίνουν τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών σε ψηφιακή μορφή, σε πολλές γλώσσες και με δυνατότητα παραγγελιοληψίας, από το κινητό ή το tablet.

Οι εφαρμογές της Smartup είναι οι ακόλουθες:

Smart Catalog, δίνει τη δυνατότητα σε  επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο,  να παρέχουν στους πελάτες τους,  καταλόγους των προϊόντων τους (menu) σε ηλεκτρονική μορφή μέσα στο κατάστημα.  Η εφαρμογή Smart Catalog λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στο εστιατόριο του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.

Quick & Easy, εφαρμογή παραγγελιοληψίας (delivery) για καταστήματα εστίασης.

Smart Restaurant, δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις εστίασης να παρέχουν στους πελάτες τους δυνατότητα ολοκλήρωσης της παραγγελίας τους σε ηλεκτρονική μορφή μέσα στο ίδιο το κατάστημα  με την χρήση tablet.

Mobile Room Service, εφαρμογή room service για ξενοδοχεία.

Smart Executive,  εφαρμογή για ξενοδοχεία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές υπηρεσίες, μέσω tablet τα οποία είναι εγκατεστημένα στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Smart Plus, εμπορική εφαρμογή καταλόγου και παραγγελιών.

 

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Τολμήστε και ρισκάρετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Πιστέψτε στο εαυτό σας και go for it !

Βρείτε τους:

Συνέντευξη στο Startup.gr: Βασίλης Τσίτουρας, συνιδρυτής της Smartup

Website: www.smartup.com.gr

Facebook: www.facebook.com/smartupapps

Linkedin: www.linkedin.com/company/smartup-ltd