Open Coffee Athens LXVIII

    Από: Startup Team

Αυτή την Παρασκευή, συναντιόμαστε ξανά για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για startups. Σημείο αναφοράς η τεχνολογία και το επιχειρείν, σημείο συνάντησης το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς, ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Οι παρουσιάσεις έχουν ως εξής:

– Οι Γιώργος Κόλλιας και Σεραφείμ Παπαγεωργίου, δύο εκ των συνιδρυτών του Gigalize, θα παρουσιάσουν την online πλατφόρμα που φέρνει τους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό που τους αναζητεί.

– Ο Ζήσης Τσαϊρέλης, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το Pockee, την εφαρμογή που “φορτίζει” το κινητό μας με κουπόνια σούπερ μάρκετ.

– Ο Στρατής Ανδρεάδης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει τη SaltyBag και το πώς παροπλισμένα ιστιοπλοϊκά πανιά αποτέλεσαν επιχειρηματική ευκαιρία.

– Ο Παμίνος Κυρκίνης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το e-food, την ήδη δημοφιλή υπηρεσία παραγγελίας φαγητού, καθώς και τα διδάγματα από την ανάπτυξη αυτής ως σήμερα.

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις λίγο μετά τις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος –αυτό του networking– συνεχίζεται αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό facebook event. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Η εκδήλωση στο blog του Open Coffee εδώ