Συνέντευξη Startup.gr : Δημήτρης Τσόγκας συνιδρυτής της εφαρμογής Medifind

    Από: Startup Team

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα τον Οκτώβριο του 1970. Μεγάλωσα στην Βέροια και τα τελευταία 15 χρόνια ζω στην Θεσσαλονίκη.  Είμαι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ασχολήθηκα με το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ως ιδιώτης εκπονώντας πολλές μελέτες και κατασκευές. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι αποκλειστικά με την εφαρμογή Medifind.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Την εφαρμογή medifind την ξεκινήσαμε 4 φίλοι. Αυτήν την στιγμήν δουλεύουν για την εφαρμογή 6 άτομα σε διάφορες θέσεις. Το medifind ήταν μια στροφή στην επαγγελματική καριέρα και ταυτόχρονα μια πρόκληση για εμένα. Διακρίναμε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη φαρμάκων καθώς και το πρόβλημα στην εύρεση κάποιου φαρμακευτικού προϊόντος την περίοδο αργιών. Έτσι δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που να εξυπηρετεί τους συνανθρώπους μας που ψάχνουν κάποιο φάρμακο, καλλυντικό ή άλλο προϊόν.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη Startup.gr : Δημήτρης Τσόγκας συνιδρυτής της εφαρμογής Medifind

Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο ο οποίος αναζητά οποιοδήποτε προϊόν πωλείται στα φαρμακεία. Το όφελος του πελάτη είναι ότι εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Βρίσκει άμεσα από το κινητό του ποια φαρμακεία έχουν αυτό που θέλει, κι έτσι αφιερώνει το χρόνο του σε εκείνους  που τον έχουν πραγματικά ανάγκη, στην οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους. Από την άλλη, μεγάλο όφελος έχει και ο φαρμακοποιός χρήστης της υπηρεσίας γιατί μπορεί και κάνει το φαρμακείο του “φανερό” σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από το συνηθισμένο πελατολόγιο του.

 

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!:

Βρείτε κάτι που σας ταιριάζει και σας ευχαριστεί και αγωνιστείτε να γι’αυτό.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Συνέντευξη Startup.gr : Δημήτρης Τσόγκας συνιδρυτής της εφαρμογής Medifind

Ιστοσελίδα της Medifind: www.medifind.gr

Σελίδα στο Facebook