Από σήμερα όλες οι προτάσεις του Red Umbrella σε μία σελίδα!

    Από: Startup Team

Το Red Umbrella, η θεότρελη ιδέα τεσσάρων φίλων που ξεκίνησαν να στέλνουν μ’ ένα email τις δικές τους εμπειρίες ψυχαγωγίας στις παρέες και τους γνωστούς, κατάφερε πριν ακόμα συμπληρώσει 2 χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων φίλων που το ακολουθούν. Όταν οι προτάσεις άρχισαν να γίνονται πολλές η ανάγκη για τη δημιουργία ενός κανονικού website έμοιαζε επιτακτική.

Σήμερα το ολοκαίνουριο εύχρηστο και λειτουργικό www.redumbrella.gr είναι γεγονός. Δεν περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες κι εκδηλώσεις που προσφέρονται στην πόλη. Αυτό το κάνουν άλλοι πολύ πετυχημένα εδώ και χρόνια. Αλώστε είναι αδύνατο να υπάρχει προσωπική γνώμη για όλα! Προτείνει 5 συγκεκριμένα πράγματα κάθε εβδομάδα, ώστε οι φίλοι ν ακολουθήσουν αυτό που πιστεύουν πως τους ταιριάζει.

Αυτή τη στιγμή στο www.redumbrella.gr υπάρχουν πάνω από 500 δοκιμασμένες προτάσεις για βόλτες, ποτό, φαγητό, παραστάσεις, ταινίες, μουσεία, εκδρομές, προτάσεις για το παιδί και άλλα πολλά.

Μέσα από κατηγορίες και διαδραστικούς χάρτες το ψάξιμο και την περιήγηση γίνονται ένα απολαυστικό ταξίδι με προορισμό την ψυχαγωγία. Σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί εξίσου τις ανάγκες και μέσω tablet ή smartphone.

Το www.redumbrella.gr ανανεώνεται και αλλάζει τα πάντα εκτός από τον προσανατολισμό για προτάσεις ψυχαγωγίας που θα συνεχίσουν να σας συναρπάζουν!

Περισσότερες Πληροφορίες για το Redumbrella.gr

Από σήμερα όλες οι προτάσεις του Red Umbrella σε μία σελίδα!

Website: www.redumbrella.gr

Facebook: www.facebook.com/redumbrella.gr

Twitter: twitter.com/redumbrellagr

Instagram: instagram.com/redumbrellagr