Startup Weekend Volos-Global StartUp Battle 21-23 Νοεμβρίου 2014

    Από: Startup Team

StartUp Weekend Volos vol3 is going Global

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 3ου Startup Weekend στο Βόλο στα πλαίσια Global Startup Battle και της Παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας.

Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 εκδηλώσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

Για πρώτη φορά μέσω του Startup Weekend Volos δίνεται η δυνατότητα σε ομάδες από την Ελλάδα να λάβουν μέρος στο Global Startup Battle.

Το Global Startup Battle έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρή παγκόσμια κοινότητα επιχειρηματιών μέσα από το μεγαλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πριν και μετά την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, πάνω από 200 Startup Weekend και άλλες διεθνείς εκδηλώσεις φιλοξενούνται σε όλο τον κόσμο. Οι νικήτριες ομάδες κάθε εκδήλωσης μπορούν να  προχωρήσουν και να διαγωνιστούν μεταξύ τους μέσω ενός παγκόσμιου βίντεο-διαγωνισμού με αξιόλογα βραβεία.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες.

Πληροφορίες και Εγγραφές

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και η συμμετοχή έχει κόστος 20€ για τους φοιτητές και ανέργους και 25€ για τους υπόλοιπους.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: volos@startupweekend.org

Για περαιτέρω λεπτομέρειες της εκδήλωσης,μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.up.co/communities/volos

καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/StartupWeekendVolos