Σεισμός Ιδεών & Καινοτομίας! Επίκεντρο: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Ρίχτερ: DISRUPT!

    Από: Startup Team

Αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16.11) ανοίγουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στο Μεγαλύτερο Event Νεοφυούς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο!

Ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια, επιχειρηματίες που τα κινούν και φορείς που επιβλέπουν και καθοδηγούν, συναντώνται όλοι μαζί σε ένα εκρηκτικά δημιουργικό μείγμα. Ελάτε να τους γνωρίσετε και να σας γνωρίσουν!

Το Disrupt Startup ScaleUP διεξάγετε φέτος υπό την αιγίδα της UNESCO, του ΣΕΒ, του Δήμου της Αθήνας και του ΣΕΤΕ, ενώ το υποστηρίζουν μια σειρά από εκλεκτούς φορείς, από τον ΣΦΕΕ και την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας και το British Council.

Χρηματικά έπαθλα, πρωτοφανή παγκόσμια προβολή, δημοσιότητα, ευρύ κοινό περιμένουν τους συμμετέχοντες σε ένα συμπυκνωμένο και εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας. Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε το καινούργιο και να το αναδείξουμε!

Το Disrupt φέτος φιλοξενεί πρωτοπόρους από όλο το φάσμα της καινοτομίας σε πέντε άξονες & διαγωνισμούς: αγροτική επιχειρηματικότητα, υγεία, δημιουργικές βιομηχανίες, καθαρή ενέργεια και τεχνολογία. Συγκεκριμένα, 50 startups διαγωνίζονται ζωντανά, on stage, σε πέντε διαγωνισμούς και προσφέρουν συγκινήσεις και ανατροπές. Εσείς θα τους στηρίξετε; Όσοι θέλετε να στηρίξετε τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα για τις startup, μπορείτε να ενισχύσετε το crowd-funding μας εδώ ανταμείβοντας την προσπάθεια τους.

Με ζωντανή αναμετάδοση σε 150 χώρες

Σεισμός Ιδεών & Καινοτομίας! Επίκεντρο: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Ρίχτερ: DISRUPT!

Με ζωντανή αναμετάδοση σε 150 χώρες, πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές, χιλιάδες συμμετέχοντες στο καλύτερο συνεδριακό κέντρο της χώρας, σπάνιους ομιλητές, μύθους του ελληνικού και παγκόσμιου επιχειρείν, εκατοντάδες startup, και όλους τους νέους που αναζητούν την έμπνευση και εργάζονται για την δημιουργία. Όλοι έχουν ανοίξει καινοτόμους δρόμους για χώρες ολόκληρες, επενδύσει, αποτύχει, επιτύχει, ταρακουνήσει θα είναι εκεί! Εσείς;

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας εδώ και τολμήστε, διεκδικήστε, δημιουργήστε!