Τώρα το Professional Diploma in Digital Marketing και στη Θεσσαλονίκη με extra ενότητες για hotel marketers

    Από: Startup Team

Το ALBA Graduate Business School, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency, αποφάσισαν να διοργανώσουν το Professional Diploma in Digital Marketing και στη Θεσσαλονίκη με extra ενότητες ειδικά για hotel marketers. Το έναυσμα για αυτή την κίνηση δόθηκε από τη συνεχώς αυαξανόμενη ζήτηση που παρατηρήθηκε από επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος.

Οι ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις του ψηφιακού μάρκετινγκ καθιστούν απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών πάνω στις νέες τάσεις. Μετά την ολοκλήρωση πέντε επιτυχημένων κύκλων και δύο συνεχόμενων double sold out, το course θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Το Professional Diploma in Digital Marketing παρουσιάζεται ανανεωμένο, καθώς θα περιλαμβάνει δύο νέες ενότητες αποκλειστικά για hotel marketers. Οι ενότητες αυτές θα αποτελούνται από δύο δίωρα μαθήματα με τίτλο Travellers Online Journey και Hoteliers in Action και θα ενημερώνουν τους hotel marketers για την εφαρμογή του digital marketing στον κλάδο τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται ουσιαστικά σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στο χώρο του marketing, αλλά και στο χώρο του τουρισμού. Αυτό που ξεχωρίζει το course είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση και παρουσίαση επιτυχημένων case studies.

Στο σεμινάριο έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 150 στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, PharmaserveLilly, Havas Media, ColgatePalmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Fridays, Roche MediaSaturn Hellas, Lambrakis Press , Lexmark , Piaggio, KPMG, PepsiCo, Samsung, InternetQ, FSDirect, Imperial Tobacco κ.ά.

Η ύλη του Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Syllabus Advisory Council. Το course διαρκεί 22 ώρες για marketers και 28 ώρες για hotel marketers. Η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Introduction to Digital Marketing
  • Strategy & Planning
  • Mobile Marketing
  • Email Marketing
  • Analytics
  • Digital Display Marketing
  • Social Media Marketing
  • Traveller’s Online Journey
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Hoteliers in Action

Professional Diploma in Digital Marketing in Thessaloniki

Περισσότερες πληροφορίες: www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/PDDMThessaloniki.aspx

Διάρκεια Σεμιναρίου: 28 – 29 Νοεμβρίου 2014 και 12 – 13 Δεκεμβρίου 2014

Αιτήσεις Συμμετοχής έως 25 Νοεμβρίου 2014.

Τόπος Διεξαγωγής: Capsis Hotel, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54629

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
Οικονόμου Βέρα
Course Administrator
Τηλ: 211 8006402
E-mail: dm@socialab.gr