Mεγάλα deals στην αγορά

    Από: Startup Team
πηγή: businessnews.gr

Nέες επενδυτικές κινήσεις φαίνεται πως έχουν στα σκαριά για την ελληνική αγορά πολυεθνικές επιχειρήσεις, που πρωταγωνιστούν στην αγορά του λιανεμπορίου διεθνώς.

Αναλυτικότερα πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 3-4 μεγάλες διεθνείς αλυσίδες να σχεδιάζουν την είσοδο τους στην Ελλάδα, σε μια σαφώς θετική εξέλιξη αφενός για την πορεία της εγχώριας οικονομίας και αγοράς αφετέρου για την εικόνα της χώρας και του επιχειρηματικού κλίματος στο εξωτερικό.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αλυσίδες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς  μεταξύ τους τομείς. Αναλυτικότερα οι πληροφορίες αφορούν επιχειρήσεις από τον χώρο της ένδυσης, του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων (σουπερμάρκετ) αλλά και των πολυκαταστημάτων και του  οικιακού εξοπλισμού.

Παράλληλα, άμεσα αναμένεται και το Carlsberg Group να ανακοινώσει τα επόμενα βήματα της στην ελληνική αγορά. Ο όμιλος που στην χώρα μας έχει παρουσία  με την Μύθος Ζυθοποιία εξετάζει –από το 2015- την είσοδο της και στην αγορά των αναψυκτικών και του εμφιαλωμένου νερού και συζητά όλες τις ευκαιρίες που μπορούν να υπάρξουν στην Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
businessnews.gr