ΗΜΕΡΙΔΑ: Από τις ακαδημαϊκές γνώσεις στις επαγγελματικές δεξιότητες. Τα βήματα της μετάβασης.

    Από: Startup Team

Σε ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον 280τ.μ, στο κέντρο της πόλης της Πάτρας και επί της οδού Γούναρη 69, δημιουργήσαμε έναν συνεργατικό χώρο (co-working) με την επωνυμία Patras Office Space. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των μηχανικών, όλων των ειδικοτήτων, τους στηρίζουμε με εξειδικευμένο ανά ειδικότητα εξοπλισμό (από έγχρωμα εκτυπωτικά έως και Α0 και scanner σχεδίων έως και Α0+, έως τοπογραφικά GPS και θερμοκάμερα), λογισμικό αλλά και mentoring στο προφίλ και αντικείμενο του ελεύθερου επαγγελματία-μηχανικού.

Επίσης, παρέχουμε, ατομικά προσωπικά γραφεία με γραμματειακή υποστήριξη, αίθουσες συσκέψεων με σύγχρονες οθόνες, projectors και υλικό παρουσιάσεων καθώς ανοιχτά και virtual γραφεία που μπορούν να φιλοξενήσουν επαγγελματίες και  εταιρίες που έχουν ανάγκη άμεσα, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις και πάγια, επαγγελματικούς χώρους.

Είναι μια κυψέλη επιχειρηματικότητας.

Όλες οι νεοφυής (Start-up) επιχειρήσεις, co-workers, εταιρίες, μηχανικοί και ελεύθεροι επαγγελματίες ανήκουν στο «επιχειρηματικό οικοσύστημα» του «POS4work».

Η εταιρεία Patras Office Space, διοργανώνει μια Ημερίδα γνωριμίας ( 27-11-2014, ώρα έναρξης: 18:00 ,Γούναρη 69 Πάτρα) με θέμα: «Από τις ακαδημαϊκές γνώσεις στις επαγγελματικές δεξιότητες. Τα βήματα της μετάβασης», με σκοπό να εισάγουμε τις έννοιες του “co-working” και του “mentoring” στους νέους επαγγελματίες μηχανικούς.

Επικοινωνία και δηλώσεις σημμετοχής τηλ.2611101015, email:pos4work@gmail.com,

Facebook Event εδώ