Το VentureGarden πάει στην Κορινθία για την Υποστήριξη της Επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας φέρνει τοVentureGarden στην Κορινθία την Τετάρτη 10/12/2014 στις 17:00 στο Xanadu bar & forum (Ποσειδώνος 79, Λουτράκι).

Η δράση του VentureGarden επεκτείνεται  και εκτός Αθήνας και πραγματοποιεί το πρώτο του σεμινάριο  «Εισαγωγή στην επιχειρηματικότητα» βασισμένο στο BusinessModelCanvas στην Κορινθία.

Ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Ιδεών των Συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μέσα από συζητήσεις και ομαδικές εργασίες και να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα ή προβληματισμούς που τους απασχολούν με τη βοήθεια της ομάδας του VentureGarden.

Στο δεύτερο σεμινάριο που θα ακολουθήσει οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να λάβουν υποστήριξη για την υλοποίηση της ιδέας τους. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σεμινάριο, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με την ομάδα του VentureGarden και εξειδικευμένους μέντορες για την βελτίωση των επιχειρηματικών προτάσεων, αλλά και την επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων.

Το VentureGarden ξεκίνησε το 2014 με την Υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας

To VentureGarden ξεκίνησε την Άνοιξη του 2014 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative και σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο κύκλοι εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Περίπου 40 επιχειρηματικές ιδέες στην Αθήνα έχουν ήδη περάσει στην φάση του mentoring.

Δηλώστε Συμμετοχή

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μαριέλμα Πατέλη στοmpateli@alba.edu.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8964 531 (εσωτ. 2288).

Εγγραφές εδώ