Ξεκινάει ο τρίτος γύρος διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο με δώρο επαγγελματική στέγαση!

    Από: Startup Team

Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις και νέους ανθρώπους.

Το Ρομάντσο και το CU ανακοινώνουν την έναρξη του τρίτου γύρου του CU Restart Up@Ρομάντσο, του διαγωνισμού που καλεί νέους δημιουργούς να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα δημιουργικών επιχειρήσεων του Ρομάντσο, μια ευκαιρία για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους ζωή με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στον τρίτο γύρο του διαγωνισμού  μπορούν να συμμετέχουν, ατομικά ή ομαδικά, νέοι 18-28 ετών με δημιουργική δραστηριότητα,  οι οποίοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους και να δημιουργήσουν ένα τρίλεπτο βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους για τους οποίους θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

Τα κέρδη για τους Νικητές

Οι νικητές, πέρα από τη στέγαση της δραστηριότητάς τους, θα έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών και να παρουσιάζουν στο κοινό  δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη της κάθε νέας επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

Μία πρωτοβουλία για την στήριξη της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα

Ξεκινάει ο τρίτος γύρος διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο με δώρο επαγγελματική στέγαση!

Ο διαγωνισμός CU Restart Up@Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restart να εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί δύο φορές με επιτυχία μέχρι σήμερα, με τους προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Δηλώσεις συμμετοχών

Ξεκινάει ο τρίτος γύρος διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο με δώρο επαγγελματική στέγαση!

Οι δηλώσεις συμμετοχών για τον τρίτο γύρο του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου  και τελειώνουν στις 19 Δεκεμβρίου.   Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και δηλώσεις συμμετοχών στο www.vodafonecu.gr/restartup

Το Ρομάντσο είναι πρωτοβουλία του πολιτιστικού οργανισμού BIOS

την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Μεγάλος Χορηγός: Vodafone CU
Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων & του Υπουργείου Πολιτισμού