6η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

    Από: Startup Team

Στη νέα εποχή όπου όλοι οι λειτουργοί της υγείας πρέπει να επενδύσουν στην ανθρώπινη προσέγγιση και στις εξελίξεις της τεχνολογίας και του marketing, η παρακολούθηση των εργασιών της 6η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ επιβάλλεται!

Απευθύνεται σε όλους τους Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ιατρείου και του Φαρμακείου.

Επίσης, θα παρέχει την άμεση ευκαιρία στη Βιομηχανία, στο Εμπόριο, στη Διανομή και στους Παρόχους Υπηρεσιών να ενημερώσουν προσωπικά τους Ιατρούς και τους Φαρμακοποιούς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Συμμετοχή ΟΛΩΝ Είναι Δωρεάν!

Την 1η εκδήλωση παρακολούθησαν 1.257, τη 2η 2.035, την 3η 2.375, την 4η πάνω από 3.000, την 5η πάνω απο 4.800 και στην 6η περιμένουμε περισσότερους από 6.500 Ιατρούς και Φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Η 6η Διημερίδα + Έκθεση με 32 Ομιλίες, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 18 Εργαστήρια θα επικεντρωθεί σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους Ιατρούς όσο και τους Φαρμακοποιούς.

6 Λόγοι για να Είστε Όλοι Εδώ!

1. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις νέες υπηρεσίες και τις καινοτόμες εφαρμογές στον κλάδο της υγείας. Περισσότερες από 90 εταιρείες θα είναι εκεί, για να σας προτείνουν λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες για το φαρμακείο σας, για να διευκολύνουν την καθημερινή σας πρακτική.

2. Θα ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της αγοράς και θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

3. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις νέες τάσεις στον κλάδο υγείας, μέσα από 32 επαγγελματικά στοχευμένες ομιλίες, 8 στρογγυλά τραπέζια- Debates και 18 εργαστήρια.

4. Θα αποκτήσετε υψηλού επιπέδου γνώση πάνω σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών.

5. Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε πολύτιμες γνώσεις και know-how μέσα από τη γόνιμη συζήτηση με συναδέλφους σας φαρμακοποιούς που κάνουν ήδη χρήση κάποιων από τα «εργαλεία» management και επικοινωνίας.

6. Θα δυναμώσετε την επαγγελματική σας εικόνα, αλλά και τη δυναμική του φαρμακείου σας, παίρνοντας ιδέες για ενδιαφέρουσες πρακτικές στον κλάδο υγείας και θα βρείτε νέους τρόπους για να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητά σας.

Σας περιμένουμε!


Ραντεβού στο METROPOLITAN Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2015.