#Shift | Το πρώτο pre-event στο πλαίσιο του TEDxAUEB 2015 !

    Από: Startup Team

To TEDxAUEB, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας, επιστρέφει για μία ακόμα φορά με στόχο τη διάδοση νέων, πρωτοποριακών και μοναδικών ιδεών στην φοιτητική κοινότητα και όχι μόνο. Η εκδήλωση διοργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και αποτελεί την πρώτη του είδους της ανάμεσα στα υπόλοιπα ελληνικά πανεπιστήμια.

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μας pre-event με θέμα #Shift, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι εγγραφές γίνονται μέσω του: www.eventora.com/en/Events/tedxaueb_shift

Shift σημαίνει μετατόπιση. Ωστόσο η μετατόπιση από μία κατάσταση σε μία άλλη απαιτεί την συνειδητοποίηση των παρουσών συνθηκών και την βαθιά κατανόηση των γνωστών και άγνωστων πτυχών του εαυτού μας. Έτσι στο Shift θα κληθούμε να ανακαλύψουμε τις πλευρές της προσωπικότητάς μας, που παρέμεναν άγνωστες μέχρι σήμερα όχι μόνο στους άλλους αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Οι ομιλητές του Shift θα βρίσκονται εκεί για να μας δώσουν τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για αυτή την προσπάθεια.

Οι ομιλητές μας για το TEDxAUEB Shift κα είναι:

  • Βασίλης Βασιλειάδης, Training Director OTEAcademy, Consultative Coach, Phychodrama

  • Χάρις Περδικάρη, Σύμβουλος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης

  • Μαρία Δάφνη Χρυσικοπούλου, Εργασιακή Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Επιχειρήσεων