2o Forum για το Επιχειρείν και την Πολιτική «Η Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα: Εξετάζοντας την ευρύτερη εικόνα»

    Από: Startup Team

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, 18:00- 21:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το Michael and Kitty Dukakis Center for Public and Humanitarian Service και το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki/ ACT, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, σας προσκαλούν στο 2ο Forum για το Επιχειρείν και την Πολιτική με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα: Εξετάζοντας την ευρύτερη εικόνα».

Το forum θα διερευνήσει το μοντέλο και τη φιλοσοφία των startups εταιριών που αναπτύσσονται εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα θέτοντας ερωτήματα και προβληματισμούς, όπως: σε ποιο βαθμό οι startups επιχειρήσεις απαντούν στην ανεργία και στο αίτημα της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, αν το αμερικάνικο μοντέλο των εν λόγω επιχειρήσεων μπορεί να ευδοκιμήσει στο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, αν η Θεσσαλονίκη διαθέτει την υποδομή ώστε να μετατραπεί στην κοιτίδα των νεοφυών επιχειρήσεων της Μεσογείου κ.ά.

Οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. και η Έφη Στεφοπούλου, Στέλεχος Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τους ομιλητές θα πλαισιώσουν στη συζήτηση που θα ακολουθήσει ο Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής του Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), και ο Δρ Δημήτρης Κονταρίνης, Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας στο Anatolia School of Business του ACT. Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Dr. David Wisner, Διευθυντής του Dukakis Center του ACT και ο Δρ Νικόλαος Χουρβουλιάδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Anatolia School of Business του ACT.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στο goo.gl/mtUsyE έως τις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης κάντε κλικ εδώ: goo.gl/t3YUOY