Open Coffee Kavala I

    Από: Startup Team

Το Open coffee πάει στο μικρό  Μόντε Κάρλο της Ελλάδος, την Καβάλα στις 17 Δεκεμβρίου, μετά από πρωτοβουλία δυο δραστήριων φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  του ΤΕΙ ΑΜΘ. Βασικός στόχος είναι να φέρει  τα ανοικτά, δραστήρια και επιχειρηματικά  μυαλά της Καβάλας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πιο κοντά. Το πρώτο μας ραντεβού θα το δώσουμε στην Παλιά Βιβλιοθήκη Art Café-bar στις 19:00 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα του Open Coffee Kavala έχει ως εξής:

  • Στις 19:30 μαζευόμαστε στην Παλιά Βιβλιοθήκη, πίνουμε τον καφέ μας γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
  • 20:00-21:00 Παρουσιάσεις
  • 21:00 Networking  και brainstorming με ποτά και ότι τραβάει η όρεξη του καθενός.

Ποιοι θα μιλήσουν

  • Κωνσταντίνος Σοφιανόπουλος(e-fortio.gr).Μέσω του Κωνσταντίνου Σοφιανόπουλο θα γνωρίσουμε την -.,μια τοπική καινοτόμα που προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες μεταφορών.
  • Αντώνης Σπυριδάκης-Δημήτρης Κατάκαλος(Startup Students Tei Amth Community). Οι founders της πρώτης startup και επιχειρηματικής κοινότητας φοιτητών του ΤΕΙ ΑΜΘ, θα μας μιλήσουν για την ιδέα και τις δράσεις του Startup Students Tei Amth Community.
  • Μιχάλης Φιλιππίδης( Colab Heraklion). Ο Μιχάλης Φιλιππίδης, ιδιοκτήτης του Colab Heraklion και μέλος του Open Coffee Heraklion , θα συνδεθεί μαζί μας μέσω skype  για να μας μιλήσει για τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα co-working space σε μια startup εταιρεία και για τα workshop που διοργανώνει το CoLab στην Αθήνα και στο Ηράκλειο αντίστοιχα.