Οι mobile εφαρμογές “ΑΒ Mobile App” της ΑΒ Βασιλόπουλος και «Επιστροφή» της Εurobank που έχει δημιουργήσει η Warply βραβεύτηκαν στα “e-volution awards”

    Από: Startup Team

Δύο από τα mobile apps που ανήκουν στο portfolio της Warply βραβεύτηκαν στα e-volution awards 2015που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των βραβείων, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, βραβευτήκαν τα mobile applicationΑΒ mobile appκαι Epistrofiπου δημιούργησε η Warply για τους στρατηγικούς συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος και Eurobank αντίστοιχα.

Η εφαρμογή AΒ mobile app της ΑΒ-Βασιλόπουλος, κέρδισε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογές Κινητού (Apps), που αφορά σε καινοτόμες εφαρμογές στο κινητό που βοηθούν πολίτες ή/και επιχειρήσεις στην  αναζήτησή τους για εύρεση πληροφοριών, διασκέδαση / ψυχαγωγία αλλά και συναλλαγές / δραστηριότητές τους.

Η καινοτόμος εφαρμογή «Επιστροφή» που υποστηρίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank, κέρδισε το Gold βραβείο Προσωποποιημένες Υπηρεσίες και αφορά σε εξειδικευμένες υπηρεσίες (π.χ. πληροφόρηση, προσφορές, εξυπηρέτηση κλπ.) που προσφέρονται σε προσωπικό επίπεδο με βάση αγοραστικές συμπεριφορές και άλλα δεδομένα των καταναλωτών- χρηστών της εφαρμογής και των κατόχων καρτών Eurobank.

Η Warply έχει δημιουργήσει και τις δυο εφαρμογές και παραμένει στρατηγικός συνεργάτης των δύο εταιρειών, παρέχοντας μέσα από την πλατφόρμα της, στους χρήστες των εφαρμογών, προσωποποιημένες υπηρεσίες loyalty και διαφήμισης, στοχευμένες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.